Vår tokige katt...

Cash, vår svart vita hankatt sprang hemifrån i tisdags alltså den 17 juni.... När vi åkte till landet den 19 hade han ännu inte kommit hem och det är rätt ovanligt för att va han... Hungrig nästan jämt så han kommer liksom när man skakar på kattmaten... Men icke då.

I en veckas tid har vi letat och ropat efter honom och så i förmiddags när Danne va ute med soporna tittade han in hos en granne... de va ju Cash... inne hos grannen!! Snopna blev vi, men det visade sig att när grannen för en vecka sedan åkte till sommarstället hade oturligt nog Cash gått in hos dom... så i 1 hel vecka har han varit instängd där... Lite lusigt att man inte har bnån som vattnar blommor och tömmer post, men så va fallet.

Vi ringde till deras mobil som vi fått numret till av en annan granne... Och dom skulle då inte komma hem förrän i morgon bitti... usch o fy sa vi men va ska man säga/göra???
Ringde vetrinären för å kolla vad dom rekomenderade samt vad jag skulle göra när han kommit ut... typ mata lugnt och mycket vatten... Danne ringde försäkringsbolagen och kollade för säkerhets skull upp vad de skulle bli om han förstört alla möbler....

Jag ringde dom igen och frågade hur dom ville göra för Cash måste ut... har han inte haft tillgång till vatten är risken att det hänger på timmar... Men då sa grannen snällt att dom skulle packa ihop och åka hemmåt. *ler* Jättesnällt måste jag säga.


2-3 timmar senare kom domoch ringde på dörren och bad oss följa med och fånga honom... Gissa om någon blev glad... Han var på deras övervåning och såg lite nyvaken ut när han mötte oss i trappen. Något uttorkad, men toasitsen var tur nog uppfäld så vatten hade han nog fått i sig, men utsvulten va han.... Gav honom torrfoder som han verkligen attackerade *ler* Vår lilla bus.

Det har verkligen varit en jobbig vecka, framförallt när vi inte visste vad som hänt honom...  Men sen blev de ju jobbigt att vara så hjälplös å se honom inlåst med... Usch för denna vecka.



Han är nu hemma i säkert förvar igen... men lite hungrig är han fortfarande då han bara får lite i taget.
Men som sagt, nu är han hemma!!!!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Skönt att han är hemma och välbehållen!

2008-06-24 @ 22:31:53
Postat av: Sara

Stackars kissen! Vilket äventyr han varit med om, tur att det slutade lyckligt.

2008-06-25 @ 09:04:49
Postat av: Lottiz

Oj, hörde dig ju börja prata om det på ÖF, men hann ju inte höra färdigt. Vilken tur att ni fick syn på honom och att han iaf kunnat få vatten. Hoppas han återhämtar sig snabbt nu.

Stor kram

2008-06-25 @ 12:18:36
Postat av: Sandra

Men stackars katt! Vad härligt att han är återfunnen! Vilken lättnad både för er och Cash!!

2008-06-25 @ 23:13:18
URL: http://milda81.blogg.se/
Postat av: Johanna

Så skönt att det löste sig så bra ändå... jobbigt sånt där ju!



Ses ikväll! Ska bli så skoj =) KRAM!

2008-06-26 @ 10:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback