Fredag...

hunnit med rätt mycket idag, även om jag knappt varit utanför dörren. Men mycket tack vare att mamma och brorsan varit här och passat Corneia medan vi hllt på å styrt.

Vi ska ha gäster på lördag... Cornelias vänner med föräldrar kommer hit och grillar och ska lyssna på melodifestivalen... kommer väl dock bara att stå på i bakgrunden medan vi sitter och snackar och har trevligt, om vi inte flyttat in oss i tvrummet förstårs... va väl rätt sent det började.

Men iallafall vi håller på att montera upp massa hyllor och tavlor men det är jobbigt trist då nästan alla väggar e betong... hur j*vla svårt kan de va liksom, men 3 borrar eller va f*n de kallas är slutkörda, och vi hrar bara lyckats göra 5 hål... behövs de dubbla för nu ska vi få fint... Jä*la väggar. Men men, det ordnar sig nog... har fått upp lite på väggarna nu i allafall och de känns bra. Matsalen är ju tillbaka i normalt skick igen med. har ju varit belamrat med tapetbord sågar och hammare...

Danne och Cornelia badar och plaskar nu, ska snart iväg på kalas... jag och cornelia till mina kusiner i lindö för dom har fyllt år och danne till rickard och jill på inflyttningsfest... skulle följt med dit med, men fick reda på födelsedagskalaset igår så släkten går före.


Trevlig helg och vi håller tummarna för Perelli i morrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback