Mammavecka påbörjad

Nu är halva skaran hemma o de känns underbart som vanligt. Tänk vad man kan sakna de... tur man vet att det bara är en vecka tills man får hem dom igen när de åker till sina pappor. 

Haft en underbar helg då jag fått massor gjort. Njuter av livet o tar tillvara på dagarna. 

Nu kommer livet gå i ett i en vecka igen som sagt med massa mys, bus o kärlek. O höstlov för tjejerna. Dessvärre kan jag inte va ledig o njuta med dom men tänker att de blir bra ändå. Fritids och fritidsgården brukar dom ju tycka är himla skoj tänker jag. Kanske att min mamma lånar dom nån dag o tvillingarnas pappa kanske ska ta dom till Kolmården så de blir nog bra de här 😊 


Gav mig ut i skogen idag igen... gick promenader förrförra helgen men pga förkylning så här jag inte joggat på jättelänge nu. Men i dag så... kändes så otroligt skönt o befriande. Finns inget bättre sätt o rensa huvudet på än att va i naturen. Har alltid hög musik i lurarna o sen bara kör jag... går eller joggar. Såå skönt. 

Får frågor på insta om hur jag blev av med min depression... googla på Homeopati Viktoria så ska ni få se en otrolig förvandling som skedde otroligt fort. Svårt att förstå det själv när jag ser det faktisk men mår så otroligt bra i dag. 



Har ni frågor om de så ställ dom. Svarar ärligt o hjälper er gärna om de e nått jag kan göra. 

Ställde ju upp i intervjun med Anna för att kunna hjälpa andra, och när hon ringde i förrförra veckan så fick jag veta att det finns de som provat homeopati efter att ha sett/läst min historia o också blivit friska. Kändes så himla härligt att höra... varm i hjärtat liksom. 

Så många går o mår dåligt o söker hjälp på vårdcentralen... de får sin diagnos eller dom o när den väl är satt är de alltid orsaken till ens mående. O det är fel... hemskt rent av... 

När jag sökte hjälp på vårdcentralen sista gången o bönade o bad om hjälp, annan medicin eller annan dos... så va de som hon klappade mig på huvudet o sa- men lilla gumman förstår du väl att du är trött när du har fyra barn.

Kärring... 

Fick nog efter det. 

Sökte mig till homeopaten Gunnar o fick tid i maj. Han hörde mig o hjälpte mig. I juli va jag fri från antidepressiv medicin o nu nästan 1 1/2 senare är jag fortfarande pigg o glad utan antidepressiva.  Han hjälpte mig upp på fötter så jag kan blicka framåt med spänning o glädje. Rekommenderar alla att prova homeopati... finns många som säger att de provat allt.... har det inte hjälpt? Ge det ett försök... mitt tips till dig. Kanske inte funkar på alla men törs du låta bli att prova? 

Ta hand om er. Vi lever bara en gång så koppla av, lev livet o njut ❤ 

Länge sen sist

Tänkte att jag kanske skulle ta upp de där med att skriva av mig lite i bloggen igen... vet inte hur länge det varar denna gång, men provar så får vi se. 

Nu ikväll blir det dock inget längre då jag kom på tanken lite för sent... 


Vet inte om jag nämnt att jag skiljt mig... igen.

Verkar inte vara min grej de där med äktenskap. Vi är goda vänner och är och har aldrig varit osams men kärleken o gnistan var borta... för oss båda skulle jag tro. Bott själv nu i 1 år och 2 månader o trivs bra med det även om det i bland blir väldigt ensamt. 


De där när tankarna vandrar iväg och man blir så där osäker i sig själv. Då kan man sitta och snyfta lite och tycka synd om sig själv för en stund. Sen är det över o man tar nya tag. 

Jobbar och står i... på present och reklamavdelning på Kontorab. Tanken är att jag ska sitta på marknadsavdelningen en vacker dag då vi köpt ett tryckeri som ska flytta in hos oss till årsskiftet så vi får se när min överflyttning sker. 

Ingen brådska just nu då jag har ansvaret över julordrarna som nu väller in. Sjukt kul, men lite stressigt med. 

Haft en jobbig förkylning nu i 4 veckor så förra veckan låg jag däckad med feber... oskönt som fan. Tur de inte va en barnvecka så jag verkligen bara kunde vila. 


Nä ni... detta var som sagt ett litet ryck från min sida, så nu sätter jag punkt och säger godnatt. 

Natti natti