Landet och ommålning

Jupp de har de handlat om de senaste dagarna.

Danne åkte till Göteborg i lördags kl 7 för att på kvällen se Iron Maiden ( fick sedan högsta betyg av två kvällstidningar och Danne va lyrisk när han ringde mig efteråt)
Men jag och Cornelia stannade hemma i stället... va ju så himla varmt ändå så jag e glad att vi inte gjorde götet just nu. Men iallafall, vi satt ju inte bara hemma o uggla iallafall utan runt 11 åkte vi till min mormor på Vrinnevihus och överaskade min moster som fyller år på torsdag. Mamma, moster o mormor firade henne i lördags så det va hela tjejligan. Dom blev superglada när vi kom o knackade på dören..  bjöds på räkmacka och god frukttårta med kaffe-... *mums*

När vi varit där en drygt timma så bar det av mot landet i gryt... Dannes farmor o farfar har ju landet där ute så jag och Cornelia åkte dit... Hade verkligen supertrevligt hela tiden.... Tänkte bara lite på danne på hela dagen. Vi umgicks med grannarna där ute med... vi gick dit runt 20 tiden, och vi hade så superskoj att vi inte kom hem igen förrän 23.30...!! Pinsamt nog hade jag ju inte fixat iordning nått för kvällen, men farmor lugnade mig och sa - Väskan står där uppe, sängarna är bäddade, lyset är tänt och radion är på.... Å så go hon e!!! Kallar henne farmor med bara för att det känns som hon e min farmor me... Så go lilla Karin...!!

Söndagen åkte jag o cornelia till ett underbart badställe och va där nästan hela dagen. Grannarna va självklart med och dom e så goa och givmilda... hade ju med fika så det räckte till mig med och ja, man känner sig som en i familjen näst intill... Linda har två barn, Ines och Tim som Cornelia bara älskar att leka med!! Tim är bara 3 månader yngre än Cornelia så nästa år kommer dom ha superskoj tillsammans.

När vi kom tillbaka till landet så fanns Cornelias farfar på pl ats, en glad överraskning för oss båda för hon sken upp som en sol. Det visade sig att han skulle sova kvar med oss allihop natten söndag mot måndag.... Kul för de va himla länge sen. Aningen senare kom även Daniel efter en underbart lyckad tur till Göteborg. 6 grabbar åkte ner i en husbil gjord för 5... mysigt värre *ler* Nävars, man åker å sover ju bara i den iallafall ju så det va ju perfekt.

Måndagen sen då... hmm... lite skumt väder på morgonen trodde det skulle vara mulet, men sen sprack det upp ordentligt och solen gassade på för fullt ju... Men det var dags att rulla hemmåt... stannade dock till eftermiddan och umgicks med gänget. Cornelias farfar och farbror Patrik skulle ut med båten en sväng men dom kom förbi o tog en fika med oss runt 12 tiden. Trevligt.

Kom vl hem runt 18 tror jag, men rullade vidare till Dannes mamma och Mats för dom har varit på semester i 2 veckor så dom hade ju längtat lite efter Cornelia. Plus att danne ville se fotboll senare på kvällen *ler*

I dag har vi varit hos Gerd och Mats hela dagen för det är dags att måla om huset.... Tänkte att vi skulle vara snälla och hjälpa till med det så slipper dom höjderna *ler* Höll på till 17 soch sen åkte vi och bada. Mats Gerd, Danne, Cornelia, jag, My, Kristian och Dannes mormor. Plus hunden Zibby!

Vilken underbar vecka vi haft.

Italien del 2... äntligen

Varning... det e en himla massa bilder nu bara så ni vet =P


Precis anlänt i Italien            
              
   Sötis kollar läget

           Smilfia

                  
Vid poolen            
Mamma ska bada             Sötis         
Plaskar i poolen        
             
Tittut     
     
Marknad dag 2                                
        
På väg till baren              
Bus till lunch                           

      Skönt värre...
                  Citronträd och plam på hotellområdet

                    
Solnedgång      
På utflykt till Pompeji och Vesuvius                                                                                                                                
San Biaggio, vår hemby                                                                             
skönt att va tillbaka...          Pasta!
Sista dagen vid poolen.                  


Än en gång, det var en underbar semester och jag är såå glad för att vi kunde åka med...

...


filmer...












Detta är filmat under vår premiärtur på cykeln som jag fick i 25 års present av min älskade Daniel!
Cykelsitsen och hjälmen fick Cornelia av sin farmors mor.

Hej igen...

De va ju ett tag sen nu men vi åkte ut till landet i lördags och innan dess hade jag ingen skrivar lust...

Min födelsedag blev kanon, tack för alla gratulationer i bloggen! Jag, Cornelia, min mamma och min pappa spenderade dagen på Ikea där det shoppades rätt flitigt. Jag köpte en kanonsnygg ljuskrona som ska hängas upp över vårt matsalsbord och massa andra braiga grejor. Älskar ikea. Sen åkte vi till Duvkullen och hämtade upp min bror som jobbar där åt våra släktingar... va lite kul å va tillbaka där igen då jag gjorde en produktkatalog för dom sommaren efter min student 02. Inte varit där sen dess så jag tog en rundtur och kollade läget... mina släktingar va dock inte där, men ändå. Ska dit i höst igen för å se om man får handla lite prylar utav dom... är som rusta, jysk och öb fast 10 000 kvm yta med prylar för företag.. Vet att de nämna företagen handlar därifrån nämligen... kanongrejor.
Sen på kvälen så skulle vi ju ut å äta lite gott mer med,men då hade vårt ställe, Oliver Twist semesterstängt . Kanongod mat som jag varmt rekomenderar. Underbar personal med.
Sen tänkte vi ta Asti på gamla rådstugugatan men han e i italien på semester så vi valde att gå till St George. Också kanonställe. Och vi hade supertrevligt!!


Resten av veckan va rätt lugn, men mamma och pappa hade ju semester så vi va där i onsdags med *ler*

I lördags skulle vi till Dannes mamma och Mats för att grilla. Dom åkte nämligen på semester i söndags så dom e borta i 14 dar nu... husvagn till Ungern tror jag denna gång. Jag och danne har ju åkt med till kroatien två gånger och har haft det jättebra, men jag tror inte cornelia vill åka bil i typ 3 dar... =P


Fick låna farmors bärbara dator som dom skaffat internet till med föresten, så vi är kvar här ute på landt i gryt, mitt ute i skogen med 500 m till havet *ler*
Cornelia stortrivs och sover kanon här ute.


Just det, 2 viktiga saker som hänt sen sist

1; Jag har slutat amma... iallafall dagtid... nattetid får hon snutta 1-3 gånger... Men det går verkligen jättebra!!
2; Cornelia har släppt taget och går nu själv!! Förra veckan släppte hon taget och gick 11 steg på förmiddagen och 15 steg på eftermiddagen (onsdag om jag inte minns fel) och i torsdags gick hon omkring själv!


Jag mår toppen, Danne njuter av semestern och Cornelia går omkring själv och myser.

Hoppas ni alla har en skön sommar.

Imorgon blir jag 25 år...

sjukt va tiden går. Jag ser bara positivt på de där med att blir lite äldre men jag är rädd för att åren bara springer iväg nu...
Jag är ju rätt dålig på de här med å blogga med just nu men det är för att jag inte känner att jag har tid...
Först å främst går alltid Cornelia och hon hatar, verkligen hatar när jag sitter här vid datorn. Och sen känns det som att städning och småplock går före datorn när Cornelia väl sover... Och nu har vi varit ute på landet från i torsdags och vi kom hem i går kväll, och där existerar inte datorer *ler* Eller, kan kan det nog men vi har ingen bärbar ju...


Jag fotade min kusin Andreas bröllop i lördags... så stilig han va! Och goa Alma stod brevid som hans brud. Jag var inte med på själva vigselakten för den ägde rum någonstans i st annas skärgård på en båt med närmsta familjen. Men jag fick äran att fotografera innan dom åkte iväg, så nu har jag kollat igenom alla 300 kort och hoppas dom blir nöjda för många fina kort blev de... har inte redigerat dom något än men kommer väl läga ut några bilder sen när dom själva sett dom. Vackra va dom iallafall.

Sen missade jag karnebåtsfestivalen då, men det kommer ju igen nästa år igen... Cornelia var med sin pappa och några släktingar till honom, inga problem alls hade det varit, Va ju lite orolig eftersom att hon har varit rätt mammig ett tag, men hon hade fullt upp med å kolla på saker och folk.
Karusellpremiären missade jag dock... Hon och Daniel åkte elefanter som gick upp och ner... såg jättesöt ut på film och kort som jag sett. Så jag tror dom hade det bra fastän jag inte var med *ler*

Badat där ute på landet med... fötterna iallafall.... för kallt för mig men Cornelia ville bada, och bada mera och bada lite till. Vi åkte till ett kalasfint badställe i gryt "Strömmen" och det var hur barnvänligt som helst, så jag Danne och Cornelia åkte dit med grannarna på landet, Malin, Linda och lindas barn Tim och Ines. Hur söta som helst dom två... och tjejrna är hur goa och snälla som helst.
Tim föddes i september förra året och är ungefär samma siza som Cornelia och Ines är 3 snart 4.
Cornelia och Tim badade mest tror jag, även om dom satt vid strandkanten och badade rumporna *ler*


Har så mycket kort jag vill lägga ut med jag orkar inte nu.... och imorgon är ju min dag så på dagen sa jag, Cornelia,  mamma och pappa hitta på nått, ev linköping o ikea, men dom kommer på morgonen och äter frukost med oss... mums för färska frallor *ler* Och kvällen sluter Daniel och min bror upp så blir det ett restaurangbesök, har inte bestämt vart ännu, men det märks i morrn. Släkten har redan firat mig då vi firade Cornelia så jag fuskade lite. Men vänner kommer bjudas en helg framöver på lite grillning och bara ha en allmänt mysig kväll tillsammans.


Ta hand om er i regnet, hoppas själv på uppehåll i morrn så vi kan njuta lite ute med.

Kram kram från en 24 åring