Försenade 1års bilder


från Fotofabriken.

Va ju där 080804 och fotade något sena 1 års bilder men så blir de när man fyller i semestertider... *ler*

Men håll till godo för nu äntligen kommer dom =P

        
         
        
     
     
  
         
        
         
        
  
  
        


från oss!

Förskolefotografering

Jupp, imorrn e de dags för Cornelias första gruppfoto på dagis!!!


Sjukt nog lite pirrig inför hur de ska gå... men jag va ju bara tvungen att köpa en ny outfit till henne dagen till ära.... de e ju trots allt första gången *ler* Inte som hon blir fotad kanske, men just på förskolan liksom.


Hon kommer till å bli super dupersöt i sina nya kläder... passade på å köpte ny mössa och vantar med nu... När katten är borta dansar mössen på bordet finns de väl nått utryck som går va?? Danne e ju i västervik dårå så han får väl gnälla när han kommer hem =P Älskar dig babe.

Har faktiskt skött mig rätt bra den senaste tiden just med shopping... ett par stövlar till mig blev det ju dock... men det har jag sökt efter länge så de va jag värd.

Får lägga upp kort på alltsammans imorrn för nu ska jag sova...

Ta hand om er och ha en underbar onsdag!!!

Helt sjukt...

Visserligen så jobbar ju jag dagligen i Photoshop men att klara av att gör en makeover på en så trött Britney Spears hade jag nog inte klarat..... kolla själva...


http://www.youtube.com/watch?v=0vYuMjtC5Mg


hittade detta i Tyras blogg

Gräsänka...

Nu ar daniel åkt i väg till jobbet och kommer inte hem förrän på torsdag... är inställd på att det blir en lång vecka med många småfajter med dottern, men samtidigt så vet jag ju att dagarna går fort så det ska väl gå bra. Så här kommer det att vara i 6 veckor nu och det är väl det som känns tungt antar jag. Men det ger oss lite extra pengar och det kan va kul för Danne och hans kollega att komma ifrån stan ett tag.

Önskar alla en trevlig vecka!!

God morgon!

min karaktär

Tiistla rekomendera ett roligt karaktärstest... känns splittrat men ville lägga upp resultatet så man har de kvar..

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, fotograf, direktörer, eventkoordinatorer, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


De yrken med kursiv text är sådana yrken jag någon gång funderat över....

http://se.41q.com
testa själv..../


Dopet var för 1 år sedan...

tiden går ju såå sjukt fort.... fick ett brev i dag om att det är 1 år sen som Cornelia döptes... sa det till kollegan som va medbjuden på dopet och båda satt vi lika förundrade över vart året tagit vägen... sen tänkte man efter lite och konstaterade att man hunnit med en himla massor, men få vad fort de går ändå...