Jippie!!!

Vi har ju som jag nämde i förra inlägget köpt ett hus i lagerlunda.... I dag fick vi papper från kommunen där det stod att döttrarna fick dagisplats på vårt förstahandsval!!! *lycka*

Känns som en stor sten föll av mina axlar, för så kul kändes det ju inte att tänka pendla mellan hem, klocket för dagis lämning, jobb i stan, klocket å hämta barn o hem till lagerlunda. För det var jag ärligt helt förberedd inför.... minst till januari, men kunde föreställa mig till aug nästa år, men det är väl rätt bra att man bott i kklocket där det är rätt svårt att få plats, med tanke på att det är sveriges mest barntäta område eller hur man nu formulerar sig... flest barn inom ett o samma områda i allafall är det jag vill förklara ;)


Trött efter ännu en härlig arbetsdag med kameran tryggt i hand. Trivs så himla bra på jobbet, trots trötta dagar så finns alltid någon som för min dag bättre.... Så tacksam över att ha fått denna möjlighet och allt tack vare en bekant från öppna förskolan. TACK om du läser!!!


Hade faktiskt strax innan detta jobberbjudande skapat en blogg om min arbetslöshet... hann bara med ett enda inlägg, men har valt att behålla bloggen. En dag kanske jag visar er den, men rätt fyndig adress vart det... =)


Nä, skulle ju bara tvätta håret o sen krypa ner i soffan med älsklingen igen, men hoppsan, de va ett datarum mellan badrum o tv rummet ;)


Nu är klockan snaret 21 så nu måste jag till tv:n... Grey's.... me like!

Ha de bäst där ute! 


Ojojoj...

så fruktansvärt dåligt av mig... fattar inte vart tiden tar vägen och varför jag bara inte tar mig 5 minuter varje kväll till bloggen som jag faktiskt tycker är skoj... får se om jag kan göra något åt det, men nu är det dessutom så att mitt photoshop har spårat ut lite.... jag kan inte öppna en endaste bild i programmet o det är ju bilder jag helst visar, inte mitt svammelskrivande liksom....


Fick en söt pik av en kär vän som undrade hur de går med bloggen.... Här vännen! Jag lever i bloggen med... ska verkligen försöka bättra mig denna gång, men bör även få hit typ min bror att kolla över vad jag ska göra med datorn.... Inte lätt att hinna allt som heltidsarbetande....


Ska flytta till hösten med vill jag meddela Er som läser ( om några gör det fortfarande )
Ner till Lagerlunda som vi varit sugna på i flera år. så nu ska vi bara göra toppenfint här hemma med så vi kan sälja vårt radhus till rätt pris ;)


Ta hand om Er.
Avslutar med några bilder på tjejerna o min nya tatuering ;)