Spådom...

Jag hittade en länk inne hos Josefin som jag prova.

Jag fick:

Den höga Prästinnan:
Vetenskap, visdom, kunskap, utbildning.

Den höga Prästinnan är kortet av kunskap, instinktiva, övernaturlig, hemlig kunskap. Hon har rullar av svårbegripliga information som hon kanske, eller kanske inte avslöja för dig. Månen krona på huvudet och månskäran av hennes fot visar hennes vilja att belysa vad man annars kanske inte skulle se, avslöja hemligheter du behöver veta. Den höga Prästinnan är också förknippat med månen dock och kan också indikera ändra eller fluxuation, särskilt när det kommer till ditt humör.


What Tarot Card are You?

Take the Test to Find Out.(svaret får du på engelska, men jag översatte med google translate och fick det svar ni nyss läst.... )

En om dagen 21/2


En om dagen 20/2


Nathalie leker björnen sover...
Om ni inte ser det å är det här björnen vaknar för honom kan man inte tro!


En om dagen 19/2


Nu vill vi ha sommar igen... trött på kyla o snö...


En om dagen 18/2


Idag blir Cornelia 3 år och 8 mån!!
Här är hon dock inte alls lika gammal ;)


En om dagen 17/2


En bild på mig me...


Tjejfest med vänner... lördag den 12 feb

       


     Hade så himla kul. De va stratt, gråt o massa svammel inblandat... blev jag jobbig så ber jag om ursäkt, men jag tror vi alla är överrens om att de va en toppenkväll... Tack Emelie!!

Alla bilder är från vännen Emelie's blogg... hade min kamera väl nerstoppad i väskan o hittade den först på krogen... de väljer jag dock att inte visa pga ... ja... strunt i de ni.... men alkohol gör oss inte alltid vackrare... även om de känns så i bland ;)


En om dagen 16/2En av mina favoriter på Cornelia... Bror tror jag de va som tog bilden. Mars -09


En om dagen 15/2


En om dagen 14/2


Älskar dig Daniel! Grattis på alla hjärtans dag!!


En om dagen 13/2


En om dagen 12/2


Party på G

Ungarna sover gott o maken är på o'learys på nån match o lunch.

Klockan 17 ska jag infinna mig hos en god vän för en tjejkväll. Lite för tigdigt att ta ett glas vin under tiden man sminkar sig som annars är lite standard när jag gör mig i ordning för party, men innan party ska jag ju köra hem tjejerna till mina föräldrar där dom ska få övernatta.

I högtalarna pumpar partyhöjande musik i stil med J Lo - On the floor.

Älskar den verkligen! Lyssnar ofta på east fm just nu bara för att dom brukar köra den när jag åker till jobbet och den är så härlig att höra på hög volym.... Riktig partylåt om ni frågar mig.....

Får se hur kvällen blir, men jag vet iallafall att de blir (lite) ;)  alkohol tilltugg o en himla massa snack om allt o inget som de brukar bli när massa tjejer samlas. Ska bli himla skoj å träffa några av dom igen då de inte blir allt för ofta man orkar eller hinner ses nu för tiden....

Men nu har jag inte tid för er mer.... dags att fixa håret medan ungarna sover ;)

Just de.... Rosa är färgtemat så nu ska jag inviga min julklapp jag fick av pappa.... men ni får se den först när jag orkar blogga igen *ler*

Bilder från förra årets tjejkväll, lånade den av värdinnan för kvällen *ler*

Tack Emelie för att du tar så härligt intiativ o drar i hop oss i år igen!!!


En om dagen 11/2


Sniffat bebis ;)

I dag var en riktigt tråkig dag måste jag säga... kände en lätt deprission pga vädret då jag tidigare i veckan hade vårkänslor... kroppen och huvudet sa i från totalt o inget kände varken lätt eller skoj... trots att jag hade massor att fota och rätt roliga saker dessutom... men det var bara en "downdag" i dag.

Känns som jag skulle vilja se en rejäl snyftfilm o böla i en timma eller två.... Får ta det en annan dag för nu känns sängen rätt lockande.... önskar jag kunde va så duktig o faktiskt gå o lägga mig när jag börjar bli trött, men alltid är det något man kommer på.I dag har jag dessutom fått sniffa lite bebis.... Mina banrs syssling Elvira kom till världen den 8 februari kl 8,45 om jag inte minns fel.... Otroligt fin flicka med vikten 3015 g och 48 cm lång... Så otroligt liten o fin ficka. Jag o mamma o Nathalie åkte upp till bb o hälsade på när jag slutat jobbet. Åkte direkt o hämta Nathalie o så plockade vi upp mamma på vägen.... Åhh nästan så man e sugen på en trea när man fått hållt en så liten igen ju... men de dröjer så va lugna....

Har massa underbara kort på lilla underverket, men glömde fråga om tillåtelse så de får vänta en liten stund.


Hoppas ni andra haft en härlig dag...
min vart ju rätt bra med , tack vare min Kusin P o hennes J och deras lilla godin Elvira!


En om dagen 10/2


En om dagen...


Så otroligt tråkig...

blogg jag har just nu.

Till mitt enda försvar har jag denna gång boven i dramat: Magsjuka....


I fredags morse runt 9 ringe dom från dagis och meddelade att det nog var läge att hämta upp Cornelia då hon kräkts över hela golvet och en vända i en papperskorg. Jag avslutade snabbt de jag höll på med o for i väg till dagis. Väl där rekomenderade dom eller föredrog dom att man även hämtade syskon då det säkert finns hos henne med... javisst tänkte jag, de blir en spännande dag.

Cornelia va så duktig o klädde sig och följde med efter Nathalie, men hon fick vänta i kapprummet lite under protest... hon klarade bilfärden galant och när vi varit hemma typ 15 minuter satte det igång igen.

Och det otroliga med Cornelia är ju att man knappt märker att hon mår illa, men inte en enda"olycka" vart de! Allt hamnade i toaletten och när allt är över är hon vanliga härliga Cornelia igen.

Sen höll det sig lugnt en bra stund så jag tänkte att vi alla skulle sova lite lunch. Tack o lov gick alla med på det men jag kände nog redan här hur de bubblade oroväckande i magen på mig.
Vi vaknade igen runt 13 tiden och jag hann nog inte mycket mer än att hämta ner nathalie innan mitt va i gång..... Rekomenderar verkligen inte magsjuka ensam med två relativt pigga barn!!

Nathalie fick roa sig själv mer eller mindre fram till Danne kom hem. Och i mellan varven satt Cornelia och klappade lite på mig och sa att jag va duktigt *stolt över tjejerna*


Kl 15 däckade jag verkligen i hop. Då va alla mina krafter slut och jag somnade rentav på badrumsgolvet.... Tur att Cornelia är stor nog att ropa efter mig när Nathalie gör något som hon inte får göra ;)

Runt 16 (nån gång, minns inte i dimman) kom Danne hem och tog Nathalie så jag o Cornelia fick gå upp o sova. Jisses va orkeslös jag va sen hela helgen!

Tog mig inte ut någonting helt ärligt! Orkade inte o ville kanske inte heller riktigt för den delen, men eftersom vi båda slutade av kl 15 på fredag så hade vi ju nått 48 timmars gränsen för dagis, och jag kunde gå tillbaka till jobbet igen på måndag morgon. Lite bra tajmat för jobbets skull ;)


Sedan har dagarna bara sprungit i väg... fattar inte att det är onsdag redan alltså. Men men, snart är de helg igen och denna helg är de skoj o bus med Cornelia's nya vän Ada. Dom kommer troligtvis hit, så nån gång måste jag ju hinna städa med.... och på fredag fyller min älskade bror år så då är det lite kalas hos dom. Ser jag fram i mot.


En gammal bild på Cornelia ( sommaren 09 )
Ta hand om er!!