En mysig vårig helg

är över...
Hade en kanonhelg denna vecka. Jag o tjejerna åkte till mina föräldrar i fredags efter dagis och myste med dom. Var ute o blåste såpbubblor och fika och letade sniglar i rabatten. Jag fotade rätt mycket och ska gå igenom o ev visa er nån...
Kom till huset i går eftermiddag kväll och i dag var vi ute i trädgården och röjde ordentligt fram till lunch, och sen blev det en spontan playdate med goa vänner som stannade hela eftermiddagen och kvällen. Så himla mysigt o trevligt... trots matkoman efter Grillad fläskfilé, pomme, sallad, lökringar och min specialsås. Mums för grillat alltså... bara doften från närman tänder grillen är ju så sommar .
Har jag nämnt att jag fått extrajobb? Som produktfotograf ... ska även göra reklamblad för det företaget och det känns verkligen kanon då jag kommer kunna jobba hemifrån ... perfekt kvällsnöje när barnen somnat och jag ligger o slöglor på tv...då kan man ju jobba och tjäna pengar samtidigt =)
Har ni fått er deklaration än?
Danne fick sin i veckan men jag har inte fått min ännu... dock var jag jag inne och tjuvkika, men vill ju ha den i handen med så man kan ta tag i allt som ska fixas iom husförsäljning och ev bensinavdrag o alltannat jobbigt...
Ha nu en underbar vecka!!! Njut i solen och värmen och ta till vara på alla glada stunder.
Stort tack för allaera kommentarer i de senaste inläggen... värmer att höra hur många som bryr sig!! Tack!!

Tack!

Alla Ni som stöttar trots att ni knappt vet vad som händer...
Ni är guld värda för mig.
Sökte på den populära "anonym" 's ip nummer men tyvärr utan att lista ut vem det var.... Och ärligt talat så börjar jag känna att jag inte bryr mig... Orka lägga tid o energi på att försöka tala om för mig hur jag ska leva mitt liv och vad jag borde och inte borde göra... Lycka till med allt ditt säger jag bara. Hoppas du också finner lycka igen du sorgsna människa.
Har haft en underbar helg. Igår var de lördagsmys på hög nivå som avslutades med melodifestival på hög volym med två underbara dansande döttrar framför tvn.
Och i dag har vi haft en otroligt härlig söndag i solskenet.
Vart i parken och lekt och haft lite picknick och rensat lite ogräs i trädgården så alla fina vårblommor får plats i rabatten.... Krokus, vitsippor och även en blåklocka är de som blommar redan, men många knoppar är på väg upp.
Nä nu vill min fina Cornelia spela bolibompa spelet på datorn så då är det bäst jag lämnar över ett tag =)
Ta hand om Er och Tack än en gång alla nära o kära och alla Ni andra som visat att Ni bryr Er!!!
Kram
Premiärgolfrunda i Vilbergens minigolfhall
dålig kvalite, taget med mobilen...

Tar inte åt mig ...

av mycket många gånger men du som skrev kommentaren längst ner till mig i går får gärna höra av sig till mig och säga vad du vill öga mot öga i stället för de där va jävligt onödigt skrivet..... Du vet inte vad jag går igenom eller vad jag känner för här i livet så f*ck off..... Fegt att inte säga vem du är för övrigt.... Struntar i om det inte finns bättre än Danne, jag vill älska den jag lever med.... Inte låtsas....
Postat av: anonym

vilken förebild som splittrar sin familj. Stanna hos Daniel och inse hur bra liv du har och inse att bättre än han finns inte.

 

 

 

Postat av: anonym
vilken förebild som splittrar sin familj. Stanna hos Daniel och inse hur bra liv du har och inse att bättre än han finns inte.

 


Så orkeslös...

Och mitt i allt kaos jag lever i så skrev en härlig människa följande till mig:
Jag tror verkligen på dig. Du är en bra förebild inte bara för dina barn!


Oj vad det värmde!!
Mina allt.... mina <3 !!!


Ta hand om Er o njut av livet!