Live Laugh Love

Life goes on <3...

Polisskolan

Hahaha vilket underbart program! Har suttit o skrattat mer eller mindre hela tiden. Människorna i är så härliga o så detaljerna... Munkar till fikat =D Kan klart rekommendera er att se den...
Inte många serier man skrattar åt längre, o idag behövs skratt.
 
Hämtade mina älskade barn idag... Som jag saknat dom!! Trötta men himla mysiga va dom. När dom somnade gosade jag ner mig i soffan under en mysig filt med levande ljus i hela vardagsrummet o tänkte jag skulle ta tag i bloggandet på riktigt. Dvs mer än 3 inlägg per halvår =P
 
Hoppas ni har lite förståelse efter allt men genomgått.
Är nere i en riktigt trött period. Orkar inte mycket extra utöver alla måsten...
Men så är de rätt skönt att skriva lite så här ibland med. O nyttigt ska de ju va med. Så de blir både positivt o negativt hädanefter i min blogg... Om jag orkar hålla den igång dvs... Försöka ska jag.

Ni som inte har mig på Fb...

Har förändrat mig lite...
 
 
Inget jätteallvarligt, men jag har varit hos frissan o klippt lugg.... förstå... va nog 10 år sen minns... 
 
De va tänkt å va en snelugg först... Så här:
 
men nu har jag fixat till de lite på egen hand o har den som hellugg... tyvärr ingen bra bild i denna dator... kanske visar i kväll eller så... 
 
Trivs bättre o bättre med mig själv faktiskt efter många års dåligt självförtroende... Synd men vanligt problem har jag märkt ju mer jag pratar om det. Inte många tjejer som är helt nöjda. Många grabbar kanske också har sin krämpor o skavanker dom tänker på givetvis, men inte alls i samma utsträckning tror jag.
 
 
Normalt, men onödigt. Vi borde bara inse attvi är vackra som vi är. Oavsett vad vi i dag tycker kunde vara finare, smalare, fastare, större eller mindre så är vi alla vackra.
 
Haha, jag kanske skulle ta åt mig av det jag skriver med då jag har mycket jag upplever som skavanker, men dom faller bort sakta, en efter en.
 
Ta hand om Er o ha en underbar måndag. 
 
De ska jag för i dag kommer mina älskade döttrar till mig för en tjejligevecka!!! Yeay!!!
 
**Puss & Kram**

Tihi

Vet ni vad jag gjorde i fredags efter jobbet.... 
 
KÖPTE EN NY KAMERA!!! 
 
 
Jippiiiieeeeee!!!!
 
Nu äntligen är Vickan på G igen!!
 
Längtar efter barnen som tusan nu, på flera sätt ikväll.... Vill hållaomdom,pussa på dom men även fota dom. men tack vare mörkret lär jag nästan få hålla mig till helgen med o ta lite fina utebilder på dom nu... Var ute i skogen o fotograferade vännen med barn i dag. Kändes lite ovant, men fick några riktigt bra. O till o med vännen vart nöjd på bild ;) Löv u !! 
 
Är så glad för att jag har mina älskade vänner i mitt liv. Ni gör mig lycklig.
 
O då menar jag alla er som jag inte nödvändigtvis pratar med varje dag med... Jag är glad över alla ni som stöttar o som frågar hur de e. Det är inte lätt att ringa nån o säga; Idag ärdet jobbigt.... 
 
Jag har några som verkligen fått stå ut med mycket till o från. O jag finns när ni behöver med, men devet ni ju =P 
 
Numera kommer jag förhoppningsvis lägga in lite fler bilder i bloggen med då.. lovar inget som vanligt, men ska försöka o har ju nu iallafall en roligare kamera att fota med. 
 
O vad min bebis heter undrar ni kanske med... 
Nikon D3200 med 18-105
 
Underbara bebis vad du va efterlängtad =) 
 
 
Ta hand om Er o njut avlivet. Vi lever bara en gång så lev lycklig!! Även det lilla räknas!!
 
**Puss & Kram**