God fortsättning

Julen har passerat o de märks på barnen. Uppspelta, trötta o lite bråkiga just nu. Nathalie valde o sova ett tolvtimmarspass i går natt medan Cornelia sover för lite. Svårt o somna på kvällen men vaknar lika tidigt ändå. 

Mamman är rätt trött o börjar med järntabletter nu. Hade så pass bra järndepåer så nu som först är det dags... 

Vecka 21 idag :) 

Den 8 jan ska vi till bm o mäta o lyssna till de små hjärtan som slår där inne. 

O så ska vi på 3D ultra den 24 jan :) 
Längtar. 


Hade ju som sagt velat veta könen nu för då hade vi gått loss på mellandagsrean, men nu vet vi bara vad den ena är o då väntar vi lite, även om några få plagg är inköpta. Kan ju inte låta bli ;)

Är lite spännande nu då min kusin väntar sitt första barn nu när som helst. Verkar va ett litet busfrö dock som in i de längsta inte bestämt sig för om h*n ska ha huvudet upp eller ner. 

Önskar er all lycka till när den väl vill ut :)

Ta hand om er!!

Puss & kram

Rul

Nu har jag skrivit samma inlägg tre gånger o de blir nått fel så denna gång blir det kortfattat. 

Var på rutinultraljud i går och nu vet vi till 100% vad den ena tvillingen är för kön. Men den andra va busig o gömde sig med navelsträngen. Så där vet vi inte till 100% o de e först då jag törs berätta öppet för er alla. 

Men dom mår tipptopp där inne. Hjärtan o hjärnor har alla klaffar o delar o vener som behövs o allt va kanon. 

Nu längtar vi till julafton då döttrarna kommer till oss o den 8 o 24 januari då vi ska träffa vår underbara bm o till Linköping på 3D ultra :) 

Ta hand om er!! Bild från kub
Torsdag!!!

Haha, har längtar mer till denna dag än julafton. Nu äntligen är dagen här. 

Hade soffhäng med bästa vännen igår o jisses vad de små gjorde sig till. Vi blev nog inte kloka på hur den ena kan ha legat då de kändes som en bebis i fosterläge, men de kan ju inte vart möjligt. Såvida de inte va syskonet där inne som puttade på extra inifrån. 

Rul idag. Äntligen. Som vi längtat efter att få se dom igen. 

Bokade in ett besök till igår o se fram imot. 3D ultra. Men de dröjer ett tag till. 

Åh, känner mig som ett barn på julafton. Är de inte dags snart..... Vill åka nuuuu. 

Wiiieee!!! Ha en underbar torsdag allihopa ! 

V 19 o växer...Älskar å känna de små liven röra sig. På torsdag ska vi få se dom o förhoppningsvis veta om de e pojkar eller flickor... Eller en av varje. Längtar så!! 

Mellandagsrean kan bli dyr ;)

Puss o trevlig helg!!  

Bättre dag i dag

Igår va nog den sämsta på länge. 

Trött, ont o två bråkiga barn. 

Ogillar o gnälla men ibland är de bannemej skönt å få skriva av sig. 
Livet är ingen dans på rosor. Eller också är det så, fast med en massa taggar. 

Imorrn går vi in i v 19 o jag funderar mycket på hur kroppen ska orka till maj. Denna är ju tagen för två veckor sen o jag är inte direkt mindre nu. O foglossningen har börjat redan. Sammandragningar ibland med :/ 

På torsdag ska vi få se de små liven igen o då förhoppningsvis få veta könen på de små med :) 

Rensade förrådet förut så i helgen blir de julpyntning o graninköp :) ska bara hitta julgransfoten med ;p en fördel o ha. 

Puss o god natt!

Orka... Syrebrist

De känns plötsligt nästan överväldigande med allt å skicka in/fylla i/ ringa osv.... 

Är ju inskriven på ams då mitt jobb tyvärr endast är på timmar vid behov, men akassan har inte fått allt ok så efter mail å samtal med chefer o exchefer osv hoppas jag att jag nu äntligen ska kunna få lite pengar. Otroligt jobbigt att inte veta när jag ska få min första utbetalning nu när jag vart inskriven sen 21 okt. 

Rapporterade iallafall alls sökta jobb för november idag så nu är det gjort såvida inte dom har nått å poängtera eller klaga på. 

O jag blir bara galen när allt inte flyter på som det ska. Fatta sen när jag blir sjukskriven för foglossningen som nu börjar bli förjävlig.... O sen ska fkassan ha alla papper på jobb o inkomst o skit. 

Fan, idag känns allt rätt överväldigande o bara jobbigt. 

Undrar just om jag kan bli sjukskriven för tvillinggraviditet när jag "bara" jobbar timmar o snart inte behövs mer. Eller om jag måste göra som ams tjejen sa- söka jobb o inte nämna att jag är gravid... Känns ju också jävligt skoj. Komma på intervju med en mage som folk börjar tro är snart levererbar. Bara i v 18 liksom .... Känner mig eländig o negativ idag men jag ska upp till toppen på berget. Ska klara detta steg efter steg. Men vissa dar känns syret otillräckligt o mjölksyran för jävla jobbig att man helst ger upp o klättrar neråt igen. Förlåt för gnälligt inlägg. Men alla dagar är inte perfekta... Inte för någon men alla vågar nog inte berätta om sina jobbigare dagar då livet utåt ska va så perfekt. Men lite info... Ingen är perfekt o ingen lever det perfekta livet. Tack o go natt. I morrn mår jag förhoppningsvis bättre. Puss