Perfekt julklapp !!

Kom till Fotofabriken den 5 december!! :)

Fint men jobbigt...

De var en mycket vacker begravning idag... Många tårar o tankar. 

Så nöjd över vår bukett med... Ringde blombindericentralen på de geersgatan i går lunch o i morse låg den så vacker där framme i kyrkan. Jobbigt med jordsättning dock.. Även om de verkligen blir ett sista farväl. 

Tack för de år du va min " morfar" 
Sov så gott. 

Fotat igen!!

Åh va jag älskar mitt jobb. Idag kom min ena härliga kollega o fråga om de va så att jag ville fota lite. Jag blev överlycklig o funderade inte ens innan jag sagt Ja. 

Älskar verkligen mitt jobb o allt med det. Att jag kommer få mer o mer kundkontakt ser jag sååå fram imot. Men just nu behövs jag mest framför datorn för att ta hand om alls underbara bilder som fotograferna tar om dagarna. 

Imorgon är de dessvärre dags för att säga evigt farväl till den man som jag i fem år kallade morfar (då min egen morfar somnade in när jag bara var fyra år) denna underbara man var mitt ex's morfar men jag lånade honom lite. Träffade honom för ca ett år sedan när jag klämskadade min fot på jobbet. Vi båda blev så glada men ändå oroliga över att ses på akutmottagningen. Men han mådde då bra o de gjorde ju jag med så vi fick prata en stund o mindes våra år. Hade ena underbara somrar i deras sommarhus. Åh va kul vi hade!! Spelade kort o pratade o hade de så bra. 500 tror jag kortspelet hette. Åh vilka minnen... Sov så gott lilla Sören... Kommer för å säga adjö till dig en sista gång imorgon. 

Usch... Började så glad o positiv o så kom jag på vad som väntar o vad vi hade... Ta hand om er o njut... 

Puss & kram

Bus o Bäs

Idag tycker jag magen vart stor från morgon till kväll. Den går ju inte direkt o gömma längre o de e ju mysigt iförsig. Men för o va i v 14 liksom... Denna bild togs för 14 dagar sen... 
Hur kommer jag se ut i v 38-40!?! Haha, ser fram imot å få svaret. 

Puss o go kväll

Läkarmöte

Hade ett möte med en läkare som ville prata lite om tvillingarna o graviditeten o även hur mina tidigare graviditeter varit. 

Mycket bra farbror. Lite info om hur det kan komma att se ut... Vanligast är att de föds 3 v för tidigt. 

Kan tyvärr även bli så att dom vill ut 3 månader för tidigt o berättade lite om "varningssignalerna" ifall de sätter igång för tidigt. 

Har det inte kommit igång av sig självt så kommer dom hjälpa mig få igång det i början av maj :) såvida dom inte busar o ligger helt fel. Då blir det istället planerat snitt. Hoppas inte.... 
 
O ang ultraljud så kommer vi att få se de små några gånger till innan de kommer ut. V 18-20 o sen v26 o därefter var fjärde vecka tills dom är ute :) 

Känns så underbart. 

Vi har ju varit tvungna att byta bil med nu. Varannan vecka kommer vi ju vara sex st i familjen o då funkar ju inte en vanlig bil direkt ;)

En Vw sharan comfort -02. Automat o V6 i huven ;) älskar den!! 

Dessvärre fick vi ju sälja den andra pärlan men den var populär o va såld o hämtad inom ett dygn efter att annonsen gjordes :)

Ta hand om er!!! Puss & kram

Tvillingar!! ❤❤
Våra tvillingar kommer till oss framåt våren. Bf är efter dagens kub 15/5 :)

Längtar

Imorrn är jag ledig från mitt älskade jobb. Finns inget jag inte gillar med jobbet o de känns nästan konstigt att inte gå dit imorrn.  

Underbara kollegor, härliga arbetsuppgifter o tider jag själv till viss del får styra över. Älskart !! 

Mår så himla bra just nu! 

Anledningen till att jag inte ska jobbar är ett möte som bokades in för väldigt länge sedan o som jag sett fram i mot sååå länge nu. O nu är dagen snart här. Fredagen den 8/11. 

Håll tummarna för mig! 
Puss & kramÄlskar...
Hänt lite

Vart sjukskriven o jättetrött sen början av augusti o blev också av med mitt jobb efter 2 år där. Kan ärligt säga att jag är lättad över att vara därifrån men varit lite sådär inför vad för jobb jag ska söka nu sen min sjukskrivning gått ut. Ödet lade sig i. 

En underbar kvinna vid namn Linda ringde mig endast två dagar efter min inskrivning på ams o undrade om jag ville ha jobb. Fick jobb på timmar vid behov. Älskart!! 

Äntligen jag tillbaka på Fotofabriken som jag så länge jobbat på tidigare i livet. Blev dock uppsagd pga omstrukturering i jan 09. Men nu är min dröm förverkligad o jag drömmer om att vartefter kunna få en heltidstjänst där. 

Just nu är jag himla glad o tacksam för de timmar jag får för efter omständigheter som råder passar det oss perfekt. 

Så glad o tacksam för mycket just nu :)

Ta hand om Er!!