Bilder på lillpluttan





född 9 mars 2011


Min morsdag present...

kom hem en dag för tidigt i år...En otroligt mysig o fin liten silvergrå flicka som ännu inte fått något namn.

Jag pratar givetvis om vår nya katt. Vi åkte hem till mina föräldrar i dag (då de e där dom finns kattungarna) men va rätt inställd på att jag skulle åka hem utan en kissekatt då Danne har varit rätt negativt inställd till förökning i familjen...

Jag vet att katter inte är flockdjur o klarar sig lika bra med sällskap som utan, men jag vill att Elvis ska ha en kompis o så e de bara... Vi hade ju en kattpojke som hette Ozzy men han blev tyvärr pååkörd på vår parkering den 29 mars 2010... den dagen minns jag än o jag saknar honom i bland faktiskt.... väldigt unik kissekatt va han.

Men nu när mammas o pappas två honor fick 4 ungar var för ca 11 veckor sedan kändes det som att vi var redo igen.

Men som sagt, Danne har ju lite pokerfejs å vet va han ska säga för att jag ska ta hans -Nej.

Men så visade det sig i dag att en liten flicka skulle få följa med oss hem o lyckan va total.... Hon låg där i soffan brevid mig o myste medan jag klappade lite på hennes mjuka rygg. O nu sover hon sött brevid mig här vi datorn.


Elvis o hon kanske inte drog lika i kväll just, men om man ger dom några dagar så kommer dom nog bli vänner med.


Hon hann o strosa runt lite i huset innan Elvis kom hem (är ute om/när han vill)
Hon hann nog precis känna sig som hemma, och var t.o.m både kelig o busig o visade intresse för mat.... men närElvis kom hem satte jag in henne i buren igen för att dom skulle lukta lite på varann... hihi, räckte med att elvis stack in nosen igenom dörren innan han tittade knasigt på mig ;) Han visste nog precis va de va o gick direkt fram till buren o morrade lite. Fräste en gång när jag släppte ut lillflickan o när hon reste rygg o spände svansen så där sött som katter gör så morrade han lite till innan han gick å åt lite mat.


Blir några spännande dagar framför oss nu, men i.o.m att flickan trivs så är det nog bara en tidsfråga innan elvis trivs med henne med tror jag.


Hade tänk få in en alldeles nytagen bild på henne men de e något fel med datorn nu igen... usch för den säger jag bara... ska prova med andra kameran i stället kanske...

Återkommer med bild i allafall.

Trevlig helg på er allihopa!!


Förlåt...



vilket himla ras det varit i bloggen... å så himla tråkig den blivit... mitt ps har lagt av igen... orka med datorer o dess skit i bland... segt internet o inget photoshop... de som är är Facebook....

allt är facebook numera.

jag tror väl att typ alla som läser/läste min blogg även kollar min fb, men jag måste nog bjuda hem någon datakunnig o fixa mitt dataproblem rätt omgående....


sjäukt trött just nu för övrigt.... Ingen gnista eller lust till något.

Hoppas värmen kommer tillbaka o att blåsten blåser bort.


Ta hand om er!!

Puss & Kram Vickan


En liten påminnelse till mina barn...

på söndag är det morsdag...

men jag skulle jubla om den här lilla sötnosen fick följa med oss hem redan på fredag.




Ta hand om er


Loppi.se

är ju som ni alla vet med i Buzzador o just nu provar jag http://loppi.se/

Dessvärre tycker jag nog att tradera o blocket är bättre, men vad vet jag.

Har haft några saker ute, men ingen har hört av sig. Att det ännu inte är ett jättekänt namn eller att de e svårt för dom att slå bort tradera o blocket vet jag inte, men jag tyckte inte det var så kul sajt. Svårt att se när auktionerna slutar (alltså ordningen på dom. ) finns inget sätt att sortera på varken pris eller avslutsdatum... nä, rätt nöjd med tradera som sagt.

Kolla gärna in o se va ni tycker om det.....


En underbar helg.

I fredags jobbade jag som vanligt till 17, men därefter tog jag en sväng på stan... behöver en vacker klänning till vännernas bröllop i juni samt att jag var på jakt efter en present åt Cornelias vän som fyllde 4 år i går.

Hennes föräldrar lärde vi känna i föräldragruppen när vi var höggravida, men jag hade ett bra tag kvar medan de andra föräldrarna var beräknade i början/mitten av maj... Nån mening va det med det, troligtvis att vi skulle få lära känna dessa mysiga människor.

Efter stan åkte jag upp till matteus där Danne spelar innebandy, men jag hann bara komma dit innan det var dags att åka hem.

En kall öl o bastu stod på schemat o lika härligt som vanligt är det ju . Tur att vårt nya hus också har bastu så vi slipper ta bort vårt fredagsmys. Tjejerna har ju också börjat basta. Förut va de bara obehagligt så då bastade jag o danne i omgångar medan tjejerna lekte i Cornelias rum, men nu är vi samlade hela familjen i bastun... lite trångt i duschen dock ;)


Lördagen då.... stress stress stress, sedan kalas ute i ljunga . Va supertrevligt och tjejerna som faktiskt inte setts på väääldigt länge lekte som dom träffades senast i går =) Underbart med barn.

Sedan till Dannes faster för att lämna Cornelia, hem o lämna av Danne för att hans bror va på väg till oss (visade sig att han redan va där =) Sedan hem till min mamma för att lämna av Nathalie.

Bara liiiite körig dag kan man säga. Just de, vi va även förbi mitt jobb o droppade av min bebis.... kameran alltså.... känns lite konsigt att vara utan den en helg, trots att jag sällan fotar hemma just nu...


Sedan va de bara att åka hem för att göra sig i ordning för kvällens äventyr....
Grillparty (som Dannes bror hade anordnat) , Borgen för Prostatarocken (va rätt kasst ärligt talat) och sedan Hugos.


Hade en otroligt rolig dag, trots lite onödig stress.


I dag därimot.... sovmorgon till 10 (men vaknade rätt många gånger mellan 6.45 o 10) Sedan ner o ta sig en kopp kaffe som min bror fixat då han sov över hos oss. Ut o sätta sig i en solstol och sen totalt viloläge.... Där satt vi sen... tills runt 13 tiden då Björn o Carro kom o hämtade lite prylar från kvällen innan. Vi erbjöd oss då att skjutsa ner dom till stan för de va dags att möta verkligheten igen. Hämtade Cornelia hos Dannes faster o sen åkte vi ut till min mamma, pappa jobbade men hann att komma hem o mysa lite med barnen innan vi åkte hem.


Ni ska se va söt Daniel är nu.... rätt röd på bröstet måste jag säga.... jag är också lite röd, men mera brun så de blir inga vita fingeravtryck på mig som de blir på min älskade make.... men de e väl de tyska generna eller va säger du Daniel ;)


I morrn körde det i hop sig lite för oss för Danne ska jobba borta till torsdag kväll o jag ska jobba borta i morrn till tisdag, TACK snälla mamma o bror som hjälper oss med tjejerna. GULD värda är ni!!!


Ja, så i morrn är det eskilstuna som gäller för mig... ska fota en himla massa instrument tydligen så de ska bli lite intressant.


Ha en underbar vecka nu allihopa!! Värmen ska tydligen va kvär ett tag igen nu.


Kram


Valborg

oj vilken velig valborg det vart i år. Cornelia o nathalie är inne i en liten jobbig period här i livet att man inte n lyssna på en vuxen o absolut inte göra som en vuxen ber nån om.... Det är näsan upp i vädret o en attityd som en typ 15åring kan tänkas ha.... Därav mammans jobbiga lördag kan jag lova.


Det är väldigt mycket i våra liv som händer just nu, och att döttrarna är så kämpiga mot mamman gör inte livet direkt lättare. Jag kan ha veliga o jobbiga dagar då jag inte känner för något, men denna lördag var bara jobbig redan från start. Tack o lov blev det ordning på det till slut.

Danne o tjejerna va ute på gården o lekte så jag kunde få städa undan lite igen dårå... känns för övrigt som att jag inte gör något annat å ändå har vi aldrig (jag lovar ALDRIG) rent här hemma nu för tiden. Jag blir galen.


När dom väl kom in kände jag inte för nått... Danne kom med ett förslag efter det andra o de lät mysigt, men nä. Allt tog i mot o jag ville knappt röra mig.


Men när jag samlade i hop mig en aning i soffan insåg jag nog att jag va rätt rastlös. Vi hade ju blivit bjudna hem till mina föräldrar tidigare under dagen o till slut ringde vi dit o kollade om inbjudan fanns kvar. Självklart fick jag till svar. Vi bestämde oss för att ta oss till folkparken med mamma, pappa o min bror.


Vi packade grejor o tog på oss ordentligt med kläder o åkte. Ovanligt lite marknad i år, men såg att borgen hade desto mer så det kanske är dit man ska åka för marknadens skull..... Himla trevligt hade vi i allafall o hann att både leka o äta korv innan Pernilla Wiberg höll sitt vårtal (som man knappt hörde i allafall)

Sedan tände dom brasan o reaktionen Nathalie gav va rätt obetalbar... Så otroligt fascinerad o lyrisk så de såg ut som hon ville känna på lågorna. O dessa miner sen då.... Underbart. Cornelia satt tryggt men trött på pappans axlar o va så där bedårande som vanligt ;)

När fyrverkerierna sen började smälla vart dom nog lite överaskade. Inga tårar men Nathalie viftade bort det lite med handen o sa -Usch. Så hon myste ihop det intill mammans trygga axel o låg o sneglade upp i mot skyn.

Cornelia höll för öronen o utbrast glatt- Titta!!! Rosa!!! åt dom rosa fyrverkeripjäserna som fyrades av =)









Jag, tjejerna, mamma, pappa o min bror Patrik åkte hem till dom för övernattning medan Danne tog sig ner till vännerna på stan.


I morse firade vi min älskade mamma som fyller år i morgon. Tror hon blev himla  glad över alla paketen (då vi inte köper paket åt varann ;)
Vann på 4 av 5 lotter gjorde hon med så de va ju himla lyckat.


Basketen gjorde att vi tog en liten paus i från firandet, men mamma hann förbereda mat o vi fick se den underbara vinstmatchen för Dolphins!!! Då blir de förhoppningsvis vinst på tisdag med o då är dom Svenska mästare igen!!! *hoppas* Danne har redan köpt biljetter =)

Lasagne stod i allafall på menyn o den gör min mamma så otroligt bra.


Hoppas du får en underbar födelsedag i morgon mamma! Trots att den firades i dag =)
Älskar dig!


Hur var Er valborg?
Ha en underba vecka nu allihopa, trots lite bakslag i väderprognoserna =)


Svar på din fråga Merit - Flytten sker troligtvis i början av augusti, men då vi inte sålt vårt hus ännu, och ägarna till vårt nya hus inte hittat lägenhet ännu så har ingen av oss superbråttom =)