Våran dag...

vart lite fram o tillbaka....

jag fick lite sovmorgon. Nathalie vaknade 6.30 (?vart osäker?) men jag gick ner o fixade välling i stället för att gå upp med henne och ungen somnade om! *pust* Jag somnade också om och vaknade av att Cornelia mer eller mindre hoppar på mig och säger att Nathalie är vaken....

O de va ju sant för där i spjälsängen satt ungen med sina underbart nyvakna ögon och log.

Tjejerna ville sitta o läsa lite och det gjorde ju inte mig något (klockan va runt 8!!)

Sedan ville dom in i Cornelias rum o leka, men då följde jag med för dom har kommit på att de e roligt att klättra upp på hennes bord =/

Vi gick ner o gjorde oss i ordning för öf.

Cornelia fick inviga pulkan för säsongen o va helnöjd =)
Vi lekte o hade mysigt och fikade o vi var alla nöjda o glada...
Men under sångstunden slog det om.... Cornelia fick nått utbrott på att en flicka ville ta hennes kudde under sista sången eller hur de nu va så Cornelia flippade ut totalt. Vet inte om hon sovit dåligt för hon betedde sig som när hon är trött... så vi knallade hemåt. Varför tvinga ungen att vara kvar när hon inte vill?

Var ute o lekte en stund innan Nathalie fick sova lite. Så mysigt när man kan ägna sig helt åt en unge i bland, Cornelia går verkligen ner i varv då.


Sen har vi haft en helmysig eftermiddag/kväll med bus, bad o läsning.

När jag skulle gå upp med Nathalie sa jag natt natt till Cornelia som vanligt men fick inget svar *ler*

Ungen sov.... 18,30!!

Nathalie somnade runt 19 o sen dess har jag suttit här o sökt jobb o gått en e kurs som min jobb coach ville jag skullle göra.... första delen gav inget särskiljt så jag får läsa om lite lätt i morrn o se om de känns bättre då.


Men nu vaknade Cornelia till lite o kröp upp i mitt knä så då är de nog sängdags....

ber om ursäkt för ev felstavningar för de e inte lätt att skriva på vårt nya tangentbord i mörker.... massa extraknappar hit o dit ;P


Nathalie hade för övrigt månadsdag i dag... 1 år och 3 månader... sanslöst!

Natt natt!


Bilder från dagen



Tur man har en duktig make som faktiskt går in på vår lilla innergård och skottar bort all snö (ca 4 dm) även därifrån....
Han fick en extra puss och ryggmassage som tack ;)

Kanske ska nämna att det är ett trädäck ca 30 cm upp (därför grillen är så högt upp) men som sagt, massa snö är de!



Nathalie blev nyfiken på vad som hände där ute (jag var bara ute en kort stund för att fotografera och såg henne hela tiden)


underbara Cornelia ville också hjälpa pappa


Eller tittade hon mest på o stod lite i vägen för pappan?


Men vi tjejer gick in o bakade pepparkakor i stället (fotade dock aldrig restultatet, men dom tröttnade efter 5 gjorde kakor så mamman fick "offra sig" och göra några till....


1 advent!

Ja så var vintern verkligen här... Maken har i dag fått skotta vår entré 2 gånger.... helt seriöst va e detta?? Vi åkte hemifrån runt 11 och då skottade han innan vi tjejer gick ut.

När vi sen kom hem igen runt 14 tiden så va de 1-2 dm nysnö.... Jag har svårt att förstå hur mycket snö det kan komma på ett dygn.

Himla underbart så jag gnäller INTE! men de vore bra trevligt om plogbilarna fick en chans att hinna med att köra undan allt från vägarna med.


Vi var några av de galningar som trots allt satte oss i bilen o trotsade vädret..... Lite otäckt fläckvis och när vi kom till sandbyhovskorsningen stod en bil i en snödriva o då blir man ju lite extra nervös.... Hade inte långt kvar, men ändå..... det kan ju hända vem som helst och när som helst....


Men vi tog oss ner till ingelsta där vi skulle kolla overall till tjejerna. Vår underbara vän köpte (ska betala vännen!) en overall åt Cornelia i stk 104 för de trodde jag skulle funka, men de visade sig va liiiite för stort. Inte överdrivet, men vi skulle kolla hur stk 98 var i stället bara.... Men de fanns inga.... ingen i den modell jag ville ha i allafall o de andra kändes inte lika bra.... typ regnkläder liksom.

Så hon får helt enkelt behålla den overall som vännen köpte åt oss. Vi åker så sällan till maxi medan vännen föredrar de.... å när jag fick reda på att hennes dotters overall va därifrån så bad jag henne lägga ut åt oss o köpa en sån... så Tack snälla du!! Skönt för Cornelia o slippa tvådelat eller en asgammal sak man inte vet håller hela vintern.

Det är nog 2;a overallen jag köper ny..... Får så mycket fint begagnat av vännen med tvillingdöttrar plus att jag köper lite begagnat på öppna förskolan.


Men nu är det dags att unna oss lite nytt... även om ekonomin är kass tack vare min arbetslöshet.... spelade på lotto i går och tänkte att de kunde va min tur.... hörde till och med att två personer vann 10 000 000 kr var.... Hade ju kunnat varit jag.... men nä, inte denna gång heller.


Så nu fortsätter jag i mitt jobbsökande för så här kan vi ju inte ha de....


Kör försiktigt i snökaoset.... mysigt men farligt!


Kram Vickan

Våra dagar i november...

Så otroligt fort tiden går...

Hade ju min kamera inlämnad ett tag nu i november men så fort pärlan kom tillbaka blev de fler kort tagna igen... dessvärre glömde jag nog smått bort att kameran kommit hem igen ett tag, men i dag när Cornelia lekte lite i snön kom den fram igen.

Så nu tänkte jag lite snabbt dra vår November i bilder.


  
Cornelia bäddade ner katten när han låg o sov i soffan, sen skulle jag ta kort på dom tillsammans *sötis*

        

Vi var duktiga och gjorde egna köttbullar en kväll.... gott men köttbullar får man nog inte kalla dom... rullade inte så bra i stekpannan *ler*

 
Nathalie älskar våran katt.... Hon pratar verkligen med honom... på sitt egna lilla söta vis. Tror dock hon skrek till av extas på första bilden. Soffan är som en klätterställning med nu för tiden....


Mysig morgon med frost


Ungen som hittade nappen igen efter 3 månader utan.... issa om vi blev förvånade när hon hittat fram en bland leksakerna och hon började snutta på den... Hon har liksom testat flera gånger men inte kommit på hur den funkar utan gått o bitit lite i den och sen kastat i väg den... Men nu är hon en nappunge igen.... =/



Ni kanske tror att vår Nathalie höll på att somna vid matbordet en dag... men där tror ni fel...
       
Det är nämligen sångstund.... Björnen sover!!!

Älskar hennes idéer vid sångstund...
I går på Öppna förskolan höll hon igång för fullt. Bä bä vita lamm är hon klockren på! *ler*

     
Nathalie har sina idéer även vid matbordet...

       
Sjuka hann vi med att vara också.... Riktigt sjuka så penicillin i 10 dagar gick åt... Halsfluss.
Hade nog tur att pappan i huset klarade sig i från det för vi vet ju hur härliga pojkar kan vara när dom är förkylda ;)

Men i allafall.... Blev lite veckomys (chips o ostbollar lite när vi kände för det)
Lite trolldeg och så hjälpte tjejerna mig med tvätten... Nathalie gjorde då en koja av tvättkorgen.

  
Hemma hos oss för en vecka sen. Daniels kusin fyllde 18 och vi hade lite förfest med han o hans kompisar hemma hos oss. Hade jättetrevligt, tills vi gick ut o hann att nyktra till i kön in till Grand.... *typiskt* 

       

     
Mera trolldeg.... Cornelia tyckte att den var lite för kladdig och gick o hämtade mera mjöl.... typ 2 dl mera mjöl... äta mjöl är gott enligt henne.... ;/

        
Cornelia lekte lite i snön på väg till öppna förskolan.... Hon var så osäker på om hon skulle våga hoppa.... så gjorde hon det bara! Underbara unge!

  
Nathalie fick njuta av snön på avstånd i dag.... Satte henne i vagnen
 för annars hade vi nog aldrig kommit fram ;)


    
Efter öppna förskolan gick vi hem så Nathalie fick sin lunchvila medan jag o Cornelia spelade Lusen....
Cornelia vann helt ärligt, och vart såååå stolt! Så hon o Lusen fick vara med på kort *ler*


Hoppas ni haft en bra månad... helt ofattbart att det snart är december.

Men nu är stakarna i fönstren och julgardinerna upphängda.... Gjorde det redan i torsdags, för på söndag får man inte styra själv utan då har man tre andra röster att lyssna på ;)

Men tomtarna får vänta en liten stund och då får vi nog dekorera tillsammans hela familjen.

När gör ni i ordning för julen?
Tomtar o gran osv?


Ta hand om er ute i kylan!!!


34 årig förlovningsdag!!


Så klart...

att jag inte hade lust att blogga nått i går då jag äntligen kan göra det i skaplig takt... men men, ber om ursäkt för detta!


Kommer några bilder från familjefotograferingen samt Nathalie's 1 års fotografering på Fotofabriken så håll till godo...:

     

     

     

     

      

     

     

     

     

     

        
     



     

     


I'm back!!!

Jippie!!!

Min bror har nu suttit o jobbat massor med vår störda dator (sov till och med kvar här i natt för att få ordning på datorn!) och nu verkar de funka igen!!! Detta innebär att jag kan blogga, facebooka och köra photoshop när jag vill igen!!

Då antalet läsare verkar dalat under min lugna period så hoppas jag att de finns nån eller några kvar som är glada över en uppdatering *ler*


Får se vad jag hittar på under morgondagen, men jag skulle nog kunna tro att de blir bildredigering o ev lite bildmaraton i bloggen... Men de återstår ju att se ;)

Hoppas ni har de bra i vinterlandskapet. Hoppas dock på mindre blåst o kanske lite sol i morgon...


Tihi...

För ett år sedan så var vi så glada... vi köpte vår tårtdekoration .... på tradera. Är så himla glad att vi valde just den då alla brudpar kändes så vanliga.... plus att ingen liknade oss alls... Så i stället för att kolla brudbar så hittade vi denna:



Bilden är från traderaannonsen.... mitt photoshop strular fortfarande så min bror får nog ta sig hit ytterliggare en omgång.... j*vla dator...

Loggade in på tradera i kväll o upptäckte detta... Märkligt att jag loggade in just i dag då jag sällan kollar där (fastnar ju bara och sen sittar man där i timmar... Men kl 16 den 16 nov 2009 blev denna vackra och söta tårtdekoration våran... Bara för att skriva om nått liksom ;)


ta hand om er!!

3 av 4

här i familje har drabbats av halsfluss så nu käkar vi tjejer penicillin..... Känns inte alls skoj, men vad ska man göra. Vi äter knappt ingenting och man blir ju helt förstörd i kroppen när febern härjar så nu ska de bli skönt att få bli frisk...

Hade så fruktansvärt ont i halsen när jag vaknade i morse att jag redan då visste att de va halsfluss... har lätt att få de tydligen.

Ringde vårdcentralen o pallrade mig dit med två småtjejer och väntade o väntade.... Jisses va svettig jag vart efter att jaga runt på dom. Men till slut vart de vår tur o mig va de inga tvivel om... Men Nathalie fick en läkartid 15.30.

Där bekräftades snabbt att båda döttrarna hade samma... Inte konstigt att Conrlie inte varit sig själv sen i torsdag... de gör ju f*rhel*etes ont!!!


Så nu har vi sjukstuga här hemma o hoppas att pappan klarar sig i från det


Ta hand om er!

11 månader

som fru Grentzelius i dag... Så otroligt snabbt tiden går. Och Nathalie har haft sitt namn lika länge...

Har vant mig med namn och ny signatur, men då man inte har nått jobb så blir de ju inte att man skriver sitt namn eller presenterar sig med efternamn så himla ofta.... Ska bli himla skoj o se hur man presenterar sig då men gör det oftare....












Är för övrig så himla trött på att vara arbetslös! Är det nån som har nått jobb åt mig i Östergötland så skriv gänra en liten kommentar så ringer jag! Sökte säkert 10 jobb i går, och 3 tackade nej direkt... visserligen skickade jag rent spontant till några ställen men de va ju så jag gjorde när jag fick jobbet på Fotofabriken.

Hoppas innerligt på att nån intresserad hör av sig till mig nu. Vet inte annars hur jag ska gå tillväga.

Annars har vi en trött mysdag här hemma. Cornelia vaknade runt 3 i natt o ville ner o se tv.... Det jobbiga var att hon väckte sin lillasyster och pappa så Nathalie fick följa med oss ner en stund. Sen gav jag upp... fixade en flaska välling och provade lägga Nathalie och det funkade så då va de bara jag och Cornelia vakna.... sista gången jag tittade på klockan så va hon 4.15.... sen vaknade vi igen runt 6.30... Nathalie sov till 7.30.


Pratade med Danne förut o han var visst trött han med så de blir nog ingen mysig fredag här hemma.... Tyvärr. Hade velat varit pigg för att kunna göra lite god mat och "fira" våra 11 månader.... men vi får slå på stort den 12/12 i stället.


Ha de bra där ute i landet!


Händer inte mycket

för oss just nu...





Tjejerna har varit på dagis hela veckan och denna vecka var ju inte så kul promenadväder...
I måndags gick dom ut med en varning om att det skulle blir en snöstorm över östergötland och tacka tusan för att dom hade rätt... I tisdags morse när jag skulle gå o lämna tjejerna blåste det storm och snöade massor. Då vi skjutit upp de där med vinterdäck så får man ju pullsa på sig o knalla oavsett väder o vind. Men just i tisdags ångrade jag ig rejält.

Kom efter mycket om och men fram till dagis med en röd panna (tack vare den hårda blåsten o snön) och de såg ut som jag kom från duschen utan att ha torkat håret.... Personalen tittade lite på mig o undrade vad jag hade gjort.... Gått från willy's och hit sa jag.... Dom blev lite nervösa då det var planerat att gå till skogen med några av barnen den dagen... *ler*


Tack o lov får jag säga så hade jg och vännen J bestämt träff och gullehon valda att hämta mig... eller snarare, hon kanske vart lite tvungen om hon ville träffa mig. Och de ville hon!!! Hade en jättemysig dag o försökte hjälpa lite i photoshop med... vissa grejor kunde jag svara på, men en grej låste sig i huvudet på mig... fattar ingenting, men jag har ju inte kunnat jobba i ps på ett tag nu tack vare datorn....


Onsadgen gick åt till att plocka o städa lite... riktigade in mig på tråkigaste rummet denna dag... badrummet. Men måste man så måste man. Har länge stört mig på att jag har 70 parfymer, 6 hårsprejer, 5 dofta gott sprayer och diverse annat skit ligger ovanpå spegelskåpet i badrummet... Nu är det rent o fint och väldigt sorterat! Känns kanon för några gånger om dagen är man ju människa o snvänder det rummet plus att vi har två blöjbarn som behöver nya blöjor osv... ni fattar.

Efter 15 kom mina föräldrar o bror på lek och fika hos oss... Min bror försöker fixa vår dator så vi får en extra hårddisk... tror jag ;)

Min bror var för övrigt här i dag med för den f*rbannade j*kla dtorn vill ju inte som vi vill.... vet inte hur vi ska göra nu, men det får Danne ordna känner jag... kan ingenting om datorer o hårddiskar o prossesorer (Stavning, skit samma =) )



Men jag kan faktiskt jobba lite i photoshop igen nu så jag ska försöka få till några bilder från senaste fotograferingen i dagarna.

I morgon blir de fredagsmys hela dagen då Cornelia somnade i vagnen på väg hem från dagis och vaknade med nån konstig host-/kräk attack.... hon kräktes aldrig men det var så hon hulka av hostan. Och i samma veva kände jag hur brännhet hon var... Så i morrn är vi hemma o myser.


Ta hand om er o kör försiktigt i halkan!!
Jag gör er sällskap i trafiken nästa vecka som först när maken min fixat på rätt däck på bilen...



Vilken respons...

på dagiskorten!! Många härliga o peppande kommentarer så ni kommer absolut få reda på hur de går för mig i kampen för en annan bild! *ler*

I och med att det var så många härliga kommentarer o även frågor så besvarar jag dom här i inlägget tänkte jag...


Erica - Tror det var hennes första säsong... fick den uppfattningen när hon tog porträtten....

Mia - Du kommer få höra hur de går... tro mig. Härlig peppning från din sida! Tack!! Trist på S's bilder... allt ska ju bara klaffa när de gäller fotografering.... Även om det "bara är förskolekort" så kommer det ju troligtvis hänga med dom hela livet (om man nu väljer att köpa)

Josefin - Jag hade nog också reagerat som du.... O de va ju ändå P's första skolkort =/

Fröken M - Tack för peppning.... Ja, det är ju sån skillnad på att vara fotograf o skolfotograf... Är du fotograf hinner du känna av barnet på ett helt annat sätt o du har oftast nån timma på dig... Som skolfotograf har du ca 5 minuter och det är inte alltid lätt att få till ett leende, men det kan ju bli nog så fint för det. Men som sagt, knäpper man 10 kort på en grupp o inte får fram bättre ön det vi fick hem så platsar man nog inte som skolfotograf...

My - Jo, de hoppas jag med.... Din bror tror jag inte bryr sig riktigt, men jag vill inte acceptera det =/

Emma - Gör de... Fotofabriken samarbetar tydligen lite med dom om jag förstod det rätt.... Så de e ju diktiga killar... Vet inte om det är nån mer än Danne o Roger som fotar, men duktiga är dom =) Är rädd för att jag tog den bilden... eller tog jag 05?! 'fundersam* Men dessvärre så var det efter omständigheterna det bästa.... ledsen om de va jag... Men de va bara L som tittade bort va? Eller va de fler missar? Det var ju tyvärr så att fler föräldrar stod bakom mig.. eller jag fick väl schasa i väg dom på ett fint sätt... Funkar liksom inte att man står framför en förälder o ska ta en gruppbild för de blir fler som tittar bort occh fler som gråter. Minns en skola i sthlm... Katastrof!!! En eftermiddag (fotostart 16.oo) dropIn foto... Fotade sista ungen kl 19.oo.... hur pigga o glada va dom mån tro... men jag var ändå nöjd med bilderna jag levererade till labbet.... Många leenden, och fina porträtt =) Men de e ett krävande men rolig jobb vill jag lova!

Malin - Tack för underbart "pepp"!!! Lät inte på personalen som de va några större problem, bara de själva får bilden nån gång för dom har inte fått bilderna än.... Också lite konstigt =/

Peter B - Vet inte om du kommer i håg vart jag gjorde min första skolfotosäsong.... Meddelar på fb i stället tror jag...

Mli
- Har ni inte fått bilderna än? Så himla surt att dom skickade just den fotografen alltså... så besviken. När man har ett så härligt jobb så SKA man bjuda lite på sig själv även om man i bland får kämpa... hårt... Usch så trist de känns.



Är så tacksam för alla kommentarer!!! Bara så Ni vet!

Mina headers...

 

 

 


Dagiskorten...

Ni som har mig på  facebook vet ju redan vad detta handlar om... men för er andra....
bör kanske lägga till då att jag jobbat som skolfotograf i 4 säsonger....

Gruppbilden tog den 23 september och porträtten togs den 25 oktober... vad jag har förstått på personalen så var det samma tjej som tog prt som grb....

Var inne på internet och bokade vilka paket jag ville ha och då fanns även grb med.... tänkte inte mer på detta utan dagarna rullade på....

Fick en knepig känsla av att meddelandet om att Nathalie's porträttbild inte gick fram till labbet och drog för säkerhets skull i väg ett mail i förra veckan.

Det var redan försent för ändring för det var redan på väg till oss... men det var ingen fara för det är bara att skriva REKLAMTION med stora bokstäver på kuvertet och sen att jag skriver vad som blivit fel... Fine tänkte jag de spelar väl ingen roll, huvudsaken är väl att man har dom till jul om nån vill ha det i paket liksom....

Fick i onsdags hem fotografierna.....

Galet!!!! Helt j*vla otroligt så dåliga bilder!!

Nathalie's prt - Glömt att beskära som jag bad fotografen att fixa. Min hand finns liksom med på kortet!!! Vilken fotograf (som själv inte tänkt fixa sina egna bilder) fotograferar så förälderns hand kommer mer?!?! Massa luft och Nathalie ser ju 10 gånger mindre ut än vad hon är....


Nathalie's grb - 4 ungar har näven in i mun och en 5:e kliar sig på örat?!?!

Cornelia's grb - 4 ungar tittar bort, 1 personal tittar bort och en grabb gör en min.....


Detta kommer jag inte godta som bilder.... Faktiskt inte! Kommer prata runt med fler föräldrar ang detta för jag vill att dom kollar om det finns bättre eller också får dom komma ut igen o fota om det!


Ringde kundtjänst o efter 10 minuter i kö (startade med köplats 10?!?!) så kom jag till en bra tjej som tyvärr inte kunde hjälpa mig därifrån hon satt men hon hade förståelse för varför jag ringde. Blir kopplad till produktion eller reklamation (hörde faktiskt inte) och hamnar hos nån tant som vantrivdes med sitt jobb för hon skulle inte ha med folk att göra alls.... Vresig o gnällig.

Jag är inte den person som blir arg i telefon, men hon dumförklarade mig helt enkelt och sa att dom Inte kunde skicka ut en annan ny gruppbild bara till mig, då måste ju alla få det.
Ehhh.... Ja.... det säger väl sig självt att jag mer eller mindre pratade för alla.... men visst, vill hon i stället ta 20 samtal från andra föräldrar med samma j*vla problem så fine....


Hon menade på att det inte är privatpersoners uppgift utan förskolan o distriktet.... Skitsnack!!! Det är väl jag som privatperson som betalar eller?! O aldrig att jag betalar 180 spänn för två pissdåliga bilder!

Hon hade ingen förståelse utan menade på att jag skulle prata med förkolan.... Jag orkade inte dividera med kärringen för hon skulle inte ändrat sig ändå. Så jag ringde förskolan och pratade med vår underbara M-L hos Cornelia..... En jättehärlig tjej som höll med mig tilll fullo. Det visade sig att dom var lite missnöjda med förra årets bild också, men ingen annan hade väl sagt nått direkt så dom lät det vara, men i år är det fler som reagerat så hon skulle avvakta tills dom får bilden/bilderna och sen är det i gång för vi kommer inte ge oss utan en annan bild.



Shit va taggad jag är.... lite jobbigt dock för det företag som fotograferat är ju det företag jag gjorde min första skolfotosäsong på.... men det är som det är..... Och i o med att jag faktiskt varit skolfotograf så vet jag ju att det inte är okej med dessa missar.

Men fotografen hade inte lekt nånting bakom kameran.... Jag menar 3-5 åringar kan det räcka med att säga bajs till så skrattar 15 av 20... gör du pruttljud med så skrattar 19 av 20 oo hur svårt är det att bjuda lite på sig själv.... vissa gånger va man helt svett när man va klar, men det är ju så värt det!

Massa ord så här sent på kvällen.... inte bra inte bra... massa felstavningar då förstårs.... eller slarv snarare....

kul om nån av er orkat läst hela texten... ;)


Trevlig helg på Er!!


Sista sekunden tävling...

Hålls hos www.kidzshop.se


Tävling...

 

Jag tävlar om ett paket från Libero hos Fröken M, tävla HÄR du oxå !



November...

1 november i dag och jag kan bara inte förstå det... I morgon väntar besiktning av "gula faran", vår Seat Ibiza, men det har ju liksom känts så långt bort..... November.... Och nu är vi här.


Vi funderar på om det är dags att sälja den... den älskar ju att rulla och kjust nu står den mest här hemma faktiskt.... Lite trist på en så härlig o smidig bil, men väldigt osmidig o rätt liten med 2 barn kan man säga... får nog kanske, jan menar kanske in barnvagnen om jag fäller säten.... men klockren är den ändå... för en 20-25 åring som gillar snabba o snygga bilar, för tuff e den....


Men i allafall, annons ska jag inte sätta ut här eller i dag i allafall =P


Får se hur lilla pärlan klarar stt prov i morgon så får jag o Danne ta oss ett snack sen.


I morrn har jag även möte med min jobbcoach samt basket sen på kvällen... Jippie!!! Min första match jag får/kan se för den här omgången!! Tycker själv att de blir lite för bökigt att fixa barnvakt en vardagskväll för att kolla basket i 2 timmar, även om jag älskar det! Men just nu finns det annat i livet som jag älskar mer (de lät knas de jag skrev kommer alltid älska dom mer såklart =P)
Men sen när dom blir lite större så kan dom ju ev följa med eller så....

Men i morrn kväll ställer Daniels mamma upp på att komma hem till oss så dom kan somna precis när dom vill utan att vi ska behöva oroa oss för hur vi får hem dom utan att väcka dom...

Så det är en lite splittrad dag i morrn med nervösitet och spänning...


Sov så gott!

Nuknuk...

Tävlar hos Jossan om en ascool väska från Nuknuk men det är sista tävlingsdag i dag....
länkar dock utan bild då min dator är mupp och vi varit tvugna att ta bort mitt älskade photoshop... min bror ska fixa datorn nån gång.... *hoppas hoppas* Men nu fick han provjobba denna vecka o det går naturligtvis före... så håll tummarna för att jag vinner och för att bror min får ett jobb!!!

Ta hand om er!!