Inget nytt boende...

Knäppa människor säger jag bara... radhuset jag sa att vi var intresserade av... utgångspriset var 1390000:-...
Tyckte det lät mycket att börja med, men vi är på för vårt intresse av huset va ju stort. Var på visning i söndags och även med på omvisning igår. Bra planerat och fint hus, men ändå mycket som behövdes uppdateras... solkiga väggar och köket va inte super skoj... färg och tapeter kostar ju inte så mycket, men ha nån som ska göra jobbet också, och sen köket då, ny spis o fläkt, ny diskbänk och nya arbetsytor... det drar iväg i pris alltså... Men vi hade satt vår gräns på 1,6.

Budgivningen starade efter lunch precis... vi la 1,410 000. Sen har det hållt påi många timmar nu för nu e klockan 16.40.... och priset ligger nu på 1,840 000!!!!!
Förstå vilket folk... tänker dom på hur lite dom får för pengarna eller är det bara att dom SKA ha huset?!!!

Idioter... skulle aldrig ge så mycket för ett radhus... nybyggt kanske i så fall. Men ett radhus från 1969 (!!!!) som inte är i bästa skick.... glöm.

Så ni som får huset, grattis... ni har precis gjort bort er.... iallafall enligt mig.

Så nu ska vi se till att få fint här hemma, för vi har ju ett underbart hus med stora möjligheter... och en mysig bastu och nyrenoverat duschrum... och nytapetserade väggar på hela nedervåningen i princip.... Nä, tacka vet jag vårt hus... mysigt och härligt.
Sen att det ligger i klocket är ju inte hela världen... det ändras ju hela tiden, och när Cornelia växer upp kanske vi vuxna tagit tillbaka kontrollen över våra barn så dom inte kan massa fula ord och går i hop i gäng och skjuter på spårvagnar osv...


Eneby var ju underbart nr vi bodde där, se på det nu med alla bråkiga ungdomar... för j*vligt. Nått måste göras för att visa att det är vi vuxna som bestämmer...

Ta hand om er.... och lär era barn var som är rätt och fel redan från början.

Nu ska jag krypa ner i soffan en stund innan vi ska iväg på dolphins match.... Kramen


Kommentarer
Postat av: Johanna

Sånna himla människor det finns du... Attans! Antingen så är väll folk gjorda av pengar eller så har de nog inte räknat ordentligt på allt innan... nått måste det ju va! Tur att ni bor bra ändå! :)

Å HIMLA SKÖNT å höra att det gick bra idag!!!!!

Stor Kram!!!

2008-01-29 @ 18:26:22
URL: http://gullungar.blogg.se
Postat av: Sara

Håller helt med dig om att huspriserna är sjuka! Tycker ni gjorde helt rätt som backade ur, man vill ju kunna göra mer här i livet än att bo för sina pengar :-) Kram!

2008-01-29 @ 19:02:41
Postat av: Lottiz

Trist att det inte blev nåt med radhuset.
Jag kan annars bara hålla med, priserna är helt sjuka, vi har ju förlorat budgivning efter budgivning för att alla andra tydligen är gjorda av pengar eller bara vill betala för sitt boende och inte kunna unna sig mera sen.
Och jag tycker inte klocket är så himla hemskt som många påstår så himla illa är det inte här. Skulle kunna stanna om det fanns mera hus, vi vill ju inte bo i radhus.

2008-01-29 @ 20:38:06
URL: http://otizz.blogg.se
Postat av: Emma

Usch va trist med radhuset, visst är det helt sjuka priser!! Men skönt att ni trivs där ni bor iaf å det lär väl komma fler hus i framtiden oxå.

Kram

2008-01-30 @ 08:34:09
URL: http://linusludde.blogg.se
Postat av: Sandra

Men gisses folk är ju inte kloka....undrar var det kommer att landa på sen...ojoj....tycker inte heller klocket är farligt...lugnt där jag bodde iaf. Kram kram

2008-01-30 @ 23:47:40
URL: http://milda81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback