Buzzador om ....

... PHILIPS SONICARE FOR KIDS.

Fick ett erbjudande för ett tag sedan o det var från underbara buzzador.com
och det gällde då en barntandborste.

Denna gång var det dock så att vi fick erbjudande om att köpa denna till reduserat pris, men då Cornelias tänder behöver lite extra hjälp enligt tandläkarna så va ju detta en grej vi inte kunde låta bli att prova.


Helt klockrent funkar den för henne dessutom!!


Uppmuntra ditt barn till att borsta tänderna på egen hand. Låt ditt barn rengöra och skydda sitt växande leende under kampanjen.

Med Philips Sonicare och Kid Timern är det bevisat att ditt barn kommer upp till den rekommenderade tandborsttiden på två minuter. Det beror på att tandborsten gradvis ökar från 1,5 minuter till de rekommenderade 2 minuterna de första 90 dagarna.


Tandborsten tar bort överlägset mer plack i svåråtkomliga områden jämfört med en manuell barntandborste för barn mellan 7 och10 år. Sonicare For Kids har två barnvänliga energilägen och två åldersanpassade bortshuvuden för att skydda barnets tänder.


Cornelia tycker att det är roligt att borsta tänderna. O ibland gör hon det igen direkt efter att tandborsten spelat den lilla avslutningstrudelutt som den spelar. Den gör ljud i från sig när man ska byta sida i munnen och har utbytningsbara fronter med sig i förpackningen.


Detta har verkligen undlättat för oss vad gäller tandborstning och juag rekomenderar den till er föräldrar med barn över 4 år... Nathalie (snart 2 år) tyckte inte den va rolig, hon tyckte inte om att den vibrerade så henne får vi avvakta med att använda den till =)Kommentarer
Postat av: Ann-sofie

Fick oxå erbjudande om att prova den men misstänkte att Melker inte skulle gilla den men kul att den funkar för er.

2011-06-27 @ 19:30:44
URL: http://annsofie83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback