Halloween på Kolmården

I lördags vaknade barnen tidigt som vanligt men de lät mig ligga kvar i sängen en stund till tack o lov.
 
Är så otroligt trött just nu, men på bättringsväg nu tror jag.
 
 
 
Tror höstmörkret överraskade mig lite i år. Trots att jag nu känner att jag har nått spännande och underbart framför mig så kan jag inte rå för min trötthet. 
 
Men men, snart nog så vänder det. En månad (typisch) kvar till advent och det är ju en tid på året jag fullkomligt älskar. Så himla mysigt o få sätta upp adventsljusstakar som sprider sitt mjuka ljus och jultider med julgran och allt julstök o julklappsinköp. Mm, vad jag längtar. 
 
Ett nytt kapitel i mitt liv och jag ser så fram imot allt!!
 
Men i allafall... I lördags trotsade jag till slut min tröthet o pallrade oss iväg till Kolmårdens djurpark.
Dom hade extraöppet för Halloweenfirande där vår kära Bamse blivit kidnappad!! Oj vad vi letade och barnen frågade massa snälla spöken om ledtrådar men de fanns massa dumma spöken som skrämdes och lurades med...
 
Blev en underbar dag med mycket skoj o mys. Bara jag o tjejerna även om vi träffade massa underbara vänner lite här o där. Vardär i ca 5 timmar och när vi lämnade Delfinshowen började det skymma och när vi gick i från aporna kom vi ut i mörker. Helt kolsvart hade det hunnit bli.
 
Köpte oss lite mat i magen och gick mot bilen ibland spöken och marschaller. 
 
Nathalie tyckte väl inte jättemycket om spökena, men båda skötte sig underbart bra även om det i mellanåt blev lite gnälligt. 
 
Älskar ju min nya kamera så här kommer några få bilder från vår fina lördag. Haha, inteett spöke fick jag med på kort upptäckte jag förut.... men men... barn o djur fångades på bild =) 
 
Lite som den sista bilden visar kände jag mig när vi väl kom hem =P 
 
Ta hand om Er!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annsofie

Kul att du kommit igång med bloggen igen. Jag funderar oxå på att börja blogga igen. Men vet inte om tid och ork finns. Kikar in i din så länge.

2012-11-05 @ 08:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback