Jättesjuka familjen

har sååå tråkigt... nu har vi varit sjuka i 1½ vecka och nu även med feber.

Va hos läkaren på vårdcentralen idag alla 3, men de hjälpte inget för de e visst influensan... så de e bara till å beska med.


Just de, KÖP Aftonbladets bilaga: RESA IDAG!! Vi e med där *ler* fast jag fick ett annat efternamn... men de e lite som vanligt


blogglusten är just nu minimal därav så få inlägg den senaste tiden, plus en mammig Cornelia. Men jag uppdaterar vart efter. Dotter blev ju 8 månader igår! Stora tjejen!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Usch då, att den skulle hoppa på er!!! Hoppas vi klarar oss undan, men me vintern som varit vore det ju ett under ;) Tänkte ringa förut men får nog bli en pling senare istället!

KRYA PÅ ER ALLA 3!!! KRAM!!!

2008-02-19 @ 16:39:01
URL: http://gullungar.blogg.se
Postat av: Maria Dambergs

hej
Hittade din blogg via familjeliv. Jättefin och rolig att läsa. Tråkigt att ni är sjuka,hoppas att få träffa er snart, kanske nästa vecka.
kramar och krya på er

2008-02-19 @ 18:30:18
Postat av: Anonym

usch vad trist med sjukdom! hoppas ni blir friska snart. hann inte köpa tidningen igår, du kanske kan lägga upp lite bilder i bloggen sen? eller det kanske finns med på nätet, ska kika :o) ta hand om er! kramis! och grattis i efterskott till cornelia på 8 månadersdagen!

2008-02-20 @ 19:28:28
Postat av: Lottiz

Vad jobbigt att ni är sjuka. Här har ju barnen med varit sjuka ett tag, vet inte om det var influensa eller nåt annat. Vi vuxna klarade oss iaf.
Ni får krya på er, hoppas det vänder snart.
kram

2008-02-20 @ 20:07:50
URL: http://otizz.blogg.se
Postat av: Lottiz

Är ni fortfarande sjuka?
Vill ha lite uppdaterat ju :-)
Hoppas det är bra med er?
kram

2008-03-06 @ 19:35:08
URL: http://otizz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback