Nathalie 4 månader och bokad bröllopsresa!!!

Nu har vi bokat vår bröllopsresa och det blir 1 vecka i egypten med avresa 9 februari!!

Känns kanon att ha bokat och hotellet verkar underbart och vi lyxade till det och tog all inclusive tack vare att det är vår första resa med två barn. Vi reser med apollo och hotellet heter Giftun Azur Resort om nån e nyfiken att titta...

Och idag blev vår lilla tjeja 4 månader, samma dag som hon har namnsdag. Idag står det nämligen Nathalie i allas kalendrar!!


Såg en småsegt men riktigt otäck film i dag... Paranormal activity.... vet inte om jag rekomenderar den för jisses så skräckinjagande de va för en annan som faktiskt tror på andar och spöken =/


Håller för övrigt på att redigerar alla bröllopsbilder, men med hela familjen hemma har jag varken tid eller sirekt lust att sitta för mycet vid datorn så räkna med att dom kommer så snart vardagen e tillbaka i huset... dvs 12 jan när Cornelia börjar dagis igen.

Ta hand om er nu!!


Kommentarer
Postat av: Malin Kungshammar

Åååh!!! Vad härligt det låter!!! ;-) Skönt att komma till värmen o bara mysa med din familj!! SKÖNT!!!

GOTT NYTT ÅR!!!

Kramar!!

2009-12-30 @ 11:55:29
URL: http://www.nogg.se/MalinKungshammar
Postat av: Mysan

Skönt att åka iväg på semester, det behövs i dess kalla tider. Vi såg med den filmen här om dagen den var lite spookie men jag hade nog förväntat mig mer då den skulle var typ årest mest skräckinjagade film enligt Kristian. Gott Nytt år till ER!

2009-12-31 @ 10:16:41
URL: http://mysan207.blogg.se/
Postat av: Zandra

Hej!

Vi åker oxå till Egypten till samma hotell o all inclusive fast den 16 mars. Oxå med två barn första gången :-) Du får jättegärna berätta typ allt som finns o berätta om sen när ni kommer hem :-D Vi kommer förmodligen va väldigt mkt inom hotellet men nån utflykt ska väl hinnas med :-)

Ha det så bra o Grattis till barn o giftemål!

Kram Zandra

2010-01-06 @ 19:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback