Västkusten!!!

Nu e semestern i gång på allvar... Vi bor nu hos vännerna i göteborg, de som vi lärde känna i Brasilien när Cornelia låg i min mage 07... Så nu hoppas vi på klart bättre väder så kör vi på Universeum o Liseberg hoppas jag på *ler*

Dock så hann i med ett stopp på Ullared o förlorade drygt 4000:- på några timmar.... Men så e de när de e semester.

De som kom till oss i söndags stannade trevligt nog till tisdag så vi hann med en klockren sväng på kolmården. DSessvärre blev Nathalie getingstungen 2 gånger..... i ansiktet! Riktigt jobbigt blev de då hon grät hysteriskt samtidigt som Cornelia grät efter sin pappa o mat som då oturligt nog Danne stod i kö för... Men efter några minuter lugnade Nathalie ner sig o vi gick in o satte oss och åt gott. Strosade runt i flera timmar o hade en kanondag.
I tisdags åkte vi ner till folkparken så barnen skulle få leka av sig lite. Inte tillräckligt varmt för att åka till nn sjö resonerade vi fram då det va ca 15 grader o regn i flera dagar dessförinnan.

Jag o Nathalie smet dock i väg till bvc och fick veta att vår lilla 11 månaders gamla tjej väger 9500:- o är 72 cm lång... så mycket vägde Cornelia när hon var 16 månader.... stora lilla flicka!

I onsdags var det dags att packa inför vår westcoast trip....

Dock med några trevliga undantag då min moster kom förbi på en mysig stund o en kopp kaffe, sen kom två vänner med 2 v tre barn förbi o kollade altanen och kvällen avrundades med mina föräldrar o en go middag... va ju tänkt att grillas, men då regnet slagit till så uteblev det.


Idag åkte vi hemifrån runt 7 tiden och kom till ullared runt 11... dessvärre till en rätt full parkering och en låååång kö in. Tur att dom delade ut ponchos till oss krakar i kön *ler*

Gick rätt fort ändå, och tjejerna fick dela på en burk barnmat =P


Kom till vännerna (samma som bott hos oss sön-tis) runt 17.30 tiden och tömde bilen på alla prylar.
Kommer troligtvis bli en sväng till universeum i morrn då det tydligen ska regna då med, och på lördag hoppas vi på uppehåll för då står förhoppningsvis Liseberg på schemat... men vi får se hur de blir Vi tar en dag i taget och låter vädret avgöra till viss del.....


På söndag åker vi vidare till Hunnebostrand till den familj vi lärde känna på vår bröllopsresa i februari.... Ska bli skoj att träffa dom igen...


Ber om ursäkt för ev stavfel men blev lite sur då jag blivit utloggad från blogg.se efter en stunds uppehåll och var tvungen att börja om, och nu skriker sängen efter mig.


Ta hand om er... och varandra! Å håll tummarna för bättre väder nu!


Kommentarer
Postat av: Malin

Låter som om ni har en KANON semester!!! Mamma, Linda, Inez o jag ska till Ullared den 14-15 augusti o ha en riktig TJEJHELG!! Vi har hyrt en husvagn på campingen o ska bara MYYYSA!! Härligt! ;0)

Ha de KANON nu o kör försiktigt!!

Massa Kramar!!

//Malin

2010-08-01 @ 12:00:32
URL: http://www.nogg.se/MalinKungshammar
Postat av: Merit

Tack för några riktigt tevliga dagar...! Hugo saknar Elia, går och letar efter henne:-)

2010-08-03 @ 23:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback