Älskade barn...






C
ornelia Maria Charlotte, vår förstfödde dotter som kom till oss den 18 juni 2007. Hon valde att komma en vecka innan läkarna sagt så både mamman o pappan fick ställa in dagens planer för att i stället bli föräldrar. En otroligt positiv och underbar upplevelsa hela graviditeten och förlossningen och vi kände rätt omgående att det absolut inte var sista barnet i denna familj.
Livet lekte och vi trivdes så med våra liv som mamma o pappa och Cornelia var så himla nöjd som liten.















Nu har ungen gått o blivit 3 år och är så himla söt och underbar på många sätt och vis.... Mycket trots och vilja finns det i henne också, men när hon kommer fram till en med sina underbara härliga blåa ögon och säger -Jag älskar dig
Ja, då smälter man totalt













Nya utmaningar möter hon gärna och hon är inte rädd för mycket än. Klättrar och hoppar gärna på allt och alla *ler* En otroligt omtänksam men i bland lite elak storasyster. Men man kan inte vara snäll jämt.... Då skulle man inte uppskatta alla roliga och underbara stunder som man gör i dag med vår Älskade Cornelia


Charmig, Busig och Envis är 3 ord som förklarar hur Cornelia är.







_________________


N
athalie Astrid Jane. Vår andra underbara dotter. Föddes den 29 augusti 2009, 2 dagar innan BF. Vaknade med värkar kl 6 och kl 10.33 var hon här så när hon väl satte i gång det där inne ville hon inte vänta. Och så är hon lite i dag med.








1 år redan fyllda och vi undrar vart tiden försvinner. Men Nathalie har vuxit enormt mycket, bara sen hon började dagis. Hon är en otroligt stark och go tjej som lätt gör sig förstådd på många sätt och vis. Bygger gärna med klossar eller läser en bok eller två, men är lika aktiv som sin syster och springer gärna i kapp med syrran eller jaga eller nått annat som man inte får (hoppa i soffa/säng)














Sin kanin är hon inte gärna utan en hel dag så därför finns det två kanin *ler* En bor på dagis och en bor hemma. I bland får dagiskaninen följa med hem och då går hon mer än gärna med båda kaninerna i famnen och myser.

En riktig tänkare är vår underbara Nathalie. Svårflörtad mot främlingar och tänker länge och hårt på om hon känner igen människan som står framför henne.
Envis, Självständig och Fundersam är 3 ord som förklarar Nathalie.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken härlig beskrivning av dina barn! Så fina så :-)

2010-10-26 @ 10:44:05
URL: http://mamzterblog.soclog.se
Postat av: Malin

SÖT KORVARNA!!! ;0)

2010-10-26 @ 18:43:45
URL: http://www.nogg.se/MalinKungshammar
Postat av: Helenas Hem -Om livet på landet

Älskade älskade ungar!!! Tänk vad man kan älska sina små. :)

FINA bilder.

2010-10-26 @ 19:37:41
URL: http://blogg.helenashem.se
Postat av: Emma Roodla - Foto

vad fina barn ni har :)!

2010-11-04 @ 17:22:16
URL: http://babiidarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback