Inlagd

På förlossning med stor risk att tvillingarna föds inom kort. 

Sedan i fredags morse har jag legat på förlossningsavdelning både i Norrköping o Linköping. 

Fredag kl 9 va vi här för återbesök pga kraftiga sammandragningar sen förra veckan o då konstaterades att bebisarna var på väg. 

De ville vi absolut inte så vila, sprutor o dropp. I lördags eftermiddag förändrades läget o vi trodde verkligen att det var på g o att jag skulle bli snittad. 

Vi fick åka ambulans till Linköping då dom har större o bättre möjlighet att hjälpa neo fall innan v 29+0 ( där vi var i fredags) 

I Linköping konstaterades att jag var fyra cm öppen ( utav 10) o de lät nästan som att de va säkert att dom skulle komma, men i Linköping pratade man om vaginalt o inte snitt. 

Hade ett rum med fönster som vette mot en betongvägg pga ombyggnation. Höll på att bli sjuk i huvet vill jag lova. 

Fick veta i söndags kväll att vi på måndag morgon efter frukost skulle få åka " hem" till Norrköping igen. Lycka o lättnad. 

Fel. 

I går morse efter frukost fick vi veta att de va väldigt oklart om när vi skulle till Norrköping. Bröt ihop. 

Fick iallafall åka rullstol o se hur en neo avdelning såg ut eftersom vi med största sannolikhet kommer o hamna där med våra små. När de nu än blir. 

Räknar timmar stundvis o dagar i mellanåt. 

Tror tyvärr inte det går att hejda helt, men igår eftermiddag blev vi riktigt lyckliga då en härlig barnmorska sa att vi skulle få åka till Norrköping igen, men visste inte när. Något att se fram imot igen. 

Har fått så många olika besked o svar osv att man knappt hinner med o åka med under resan. Vi har båda accepterat att de kommer komma för tidigt o jag har bearbetat tanken om både vaginalt o kejsarsnitt o tar det som det kommer. 

Ligger i en sjukhussäng till 98% av dagen o tar mig till o från toan o ev en dusch. De e de just nu. O så lär det förbli ett tag.

Dom har gjort allt som går att göra för att behålla tvillingarna i magen, men ingen vet hur länge det håller o hur länge dom stannar. 

Så, nu vet ni varför de senaste inläggen varit lite knepiga. 

Ta hand om er o håll tummarna förr oss o bebisarna. 






Kommentarer
Postat av: Carro

Kan förstå att det är frustrerande att inte veta när de små kommer, men ni är på eb väldigt bra plats. Mina stora är födda på Linköping. :-) snart får ni träffa de små men hoppas de vill stanna ett tag till där inne! Kram

Svar: Jo, vi är ju på rätt plats men fruktansvärt långtråkigt. Men vi är glada för de extra dagar i magen vi kan få nu.
Vickiz

2014-03-04 @ 18:42:55
URL: http://www.snuttungar.blogg.se
Postat av: Malin

Håller alla tummar o önskar er all lycka till nu... Kram (Ola o Milos mamma)

Svar: Tack snälla!!
Vickiz

2014-03-04 @ 18:55:20
Postat av: My

Styrke kramar till Er, hoppas ni kan se på film eller något för att få tiden att gå fortare. Vi är i v. 39 (38+2) men vi har ju bara en att vänta på. Så vi kanske ses på BB ❤️

Svar: Tack snälla!! Har tv på rummet tack o lov men sjukt långtråkigt. Blir ni inlagda så hälsa gärna på! Lycka till när de sätter igång :)
Vickiz

2014-03-04 @ 19:16:39
Postat av: Jessica davidsson

Tänker på er håller tummarna kramar

Svar: Tusen tack!!
Vickiz

2014-03-04 @ 21:20:45
Postat av: Jessica davidsson

Tänker på er håller tummarna kramar

2014-03-04 @ 21:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback